Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı’ndan Babil’e, Kiralık Aşk’tan Erkenci Kuş’a içinizi ısıtacak tanıtım

Sefirin Kızı’ndan Babil’e, Kiralık Aşk’tan Erkenci Kuş’a içinizi ısıtacak tanıtım

tarafından ker_def

Star TV, evde kalmanın en özel ve güzel hallerini; içerisinde bulunduğumuz günlere özel bir tanıtımla seyircisinin beğenisine sundu. Star TV ekranlarında ilgiyle izlenen dizi, film ve
programların en özel anlarının ekrana yansıdığı bu çok özel tanıtım, herkesin için ısıtacak!

Yeni olanı takip eden, hazırladığı projelerle seyircisinin kalbinde taht kuran Star TV, evde kaldığımız bu günlere özel bir tanıtım yayınladı. Evde kalmanın her hali, bu çok özel tanıtımla ekrana yansıyor. Star TV’de yayınlanan çok özel dizi, film ve programların en özel anlarından oluşan tanıtım videosu, özlediğimiz ve sevdiğimiz her şeyi evlerimize konuk ediyor.

SİZLER İÇİN BURADAYIZ! Star TV’nin; “Sizler için buradayız. Sağlıklı kal Türkiye!” sloganıyla hazırladığı çok özel tanıtım, herkesin kendinden birşeyler bulacağı özel görüntülerden oluşuyor. Evde kalmanın her hali Star’da! Hazırlanan tanıtımda; evde kalmanın her hali, ekrana yansıyan çok özel görüntülerle vurgulanıyor. Evde kalmanın; en romantik hali, en eğlenceli hali, en lezzetli hali, en sevgi dolu hali, en gerçek hali, en güzel, en moda ve sağlıklı hali sadece Star TV’de!

HERKES BU TANITIMDA!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve herkesin beğeniyle izlediği projeler bu tanıtımda! Akıllarımıza kazınan ve en özel sahnelerden hazırlanan bu videoda; “Sefirin Kızı, Babil, Jet Sosyete, Medcezir, Kiralık Aşk, Erkenci Kuş, Güldüy Güldüy Show Çocuk, İşler Güçler, Eyavah Eyvah, Vahe İle Evdeki Mutluluk, Tülin Şahin İle Moda, Star Ana Haber, Mesut Yar İle Bugün, Gerçeğin Peşinde” gibi projelerden kesitler yer alıyor.