Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 24 Şubat Pazartesi 466. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 24 Şubat Pazartesi 466. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 466. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Özlem Argun, Özüm Sakarya ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Günün en düşük puanının 11 puan ile Ezgi hanım aldı. Günün en yüksek olan 13 puanını ise Elif hanım alarak çeyrek altını kazandı. Günün diğer yaşananları ise haberimizde bulabilirsiniz.

Elif, bu sefer de Özüm ile tartıştı! Özüm’ün kaynanası Ayten Hanımın puanlamasından sonra Elif sert tepkiler vermeye başladı. Özüm daha fazla dayanamadı ve kaynanasını korumak için Elif ile tartışmaya başladı. Sesler iyice yükseldi ve ortam iyice gerildi. İçeri giren Fatih Ürek şaşkınlık yaşadı!

Ezgi ve Elif arasında, Reyhan Hanımın videosu sonrası sert bir tartışma yaşandı! Reyhan Hanım, kendisini verdiği puanlarla öven bir video çekti. Elif, Reyhan Hanımın söylediklerini kendisine bir saldırı olarak düşündü. Ezgi, sert eleştiri yapan Elif ile tartışmaya başladı. Elif ise, kendi taklidini yapan Ezgi’ye çıkıştı!

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.30’da Kanal D’de!