Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu’na iddialı yeni diziden teklif gitti!

Mert Yazıcıoğlu’na iddialı yeni diziden teklif gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu hakkında yeni bir dizi iddiası gündeme geldi. Oyuncunun yakın zamanda Fox TV’de başlayacak olan Bir Annenin Günahı isimli dizide rol alma ihtimali bulunuyor. Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisi olarak aktardığı gelişme oyuncunun hayranlarını da heyecanlandırdı.

Genel yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği dizinin senaryo danışmanlığını ise Ahmet Yurdakul yapıyor. Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk dizinin iki başrol oyuncusu olarak konumlanmış durumda.

Mert Yazıcıoğlu ise ekranda en son 2018-2019 sezonunda beklentileri karşılayamayan Bir Litre Gözyaşı dizisinde yer almıştı. Oyuncu ayrıca Netflix için geçtiğimiz yaz aylarında Aşk 101 dizisinde de Sinan karakterine hayat verdi.

Mert Yazcıoğlu bir süredir ayrı kaldığı setlere geri dönüş yapacak mı, henüz netlik yok. Ancak oyuncunun hayranları yeni bir dizi ile ekranda görmek istediklerini bir süredir zaten sosyal medyada dile getiriyordu. Yazıcıoğlu, şayet teklifi kabul eder ise hayranları bu duruma çok sevinecek.