Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 25 Aralık Çarşamba 423. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 25 Aralık Çarşamba 423. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 423. Bölümüyle 25 Aralık Çarşamba günü izleyicilerle buluştu. Gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Goncanur Bekir aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan detayları izleyebilirsiniz. Peki kim gün birincisi oldu?

Fatih Ürek o ismi açıkladı. Günün en düşük puanını 8 puan ile Pelin hanım aldı ama 2 puanı da kesilince 6 puanda kaldı. 10 puanla Aydan hanım günün en düşük ikinci puanını aldı. Günün en yüksek puanını alan isim 14 puan ile Goncanur hanım oldu ve çeyrek altını kazandı. Elif hanım ise 13 puanda kaldı.

Pelin, yemek yapımında yaptığı hatalar yüzünden kendisini kötü hissetti ve ağlamaya başladı.

Pelin, yemeğini yaptığı sırada bocaladı. Anlatıldığı gibi yapmayıp kendi bildiği şekilde yapınca Fatih Ürek’in, kaynanaların ve gelinlerin eleştirilerine maruz kaldı. Üstüne fazla gelindiğini düşünerek gözleri dolmaya başladı. Önceki bölümlerde de gelinlerin hatalar yaptığını anlattı. Olayın fazla büyütüldüğünü de sözlerine ekledi. Yarışma gereği 2 puanı silinen Pelin ağlamaya başladı…

Fatih Ürek, bir gelinin yarışma konusu yemeğinde yaptığı yanlışlardan dolayı sinirlendi!

Fatih Bey, mutfakta gelinlerin yemeği nasıl yaptıklarını kontrol ediyordu. Bir gelinin masasına geldiğinde gördükleri onu çok şaşırttı. Yemek koordinatörünün tarif ettiği şekilde yapmadığını gördü. İki parçadan oluşan yemeğin ikisinin de hatalı olması ufak ufak kendisini sinirlendi. Puanlama sonrası ise, hatalarını anlattığı geline karşı yaptığı hatadan dolayı tatlı tatlı serzenişte bulundu.