Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 26 Ekim Pazartesi 561. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 26 Ekim Pazartesi 561. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Onur Büyüktopçu’nun sunmakta olduğu Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfakta 561. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Ezgi Eser ve Aysun Kuşatan aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrası bir gelin kazandı!

Onur Büyüktopçu’nun günün en yüksek puanı olan 5’i Aysun hanıma verdiğini hemen belirtelim. Peki yarışmayı kim kazandı… Kazanan isim de yine Aysun gelin oldu ve çeyrek altını eline aldı. Aysun hanım, haftaya altın gibi başlangıç yaptığını ve diğer gelinlerin bundan sonra hiç şansının olmadığını söyleyerek çok iddialı konuştu. Aysun Hanım toplamda 19 puan alırken, Ezgi hanım 17 puanda kaldı.

Bugün ayrıca İlayda, puanlama sonrasında çok öfkelendi ve bileziklerini masaya bırakıp stüdyoyu terk etti! Yarışmaya yeni başlayan kaynanamız Serpil Hanım, tadım sonrasında en yüksek puanı gelinine ve en düşük puanı da İlayda’ya verdi. İlayda, aldığı düşük puanlar yüzünden çok öfkeliydi. Özellikle Zeynep ile girdiği atışmalar yüzünden öfkesi daha da yükseldi. Tartışmanın bir anında kolundaki kazandığı bilezikleri sert bir şekilde masaya bıraktı ve hızlıca stüdyoyu terk etti.

Onur Büyüktopçu, altın almakta sıkıntı çeken İlayda ve Aysun’a terapi uyguladı! Zeynep, altınlarıyla şov yapınca İlayda sinirlenmeye başladı. Onun bozuk ruh halini gören Onur Bey, stüdyonun ortasına sandalye çekti ve İlayda’ya terapi uygulamaya başladı. Sonrasında da Aysun’un yardıma ihtiyacı olduğunu görünce onu da sandalyeye oturttu. Hem İlayda, hem de Aysun içlerini samimi bir şekilde Onur Beye açtılar.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 14.00’da Kanal D’de!