Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Yörük, olay olan korona partisi için kendisini savundu!

Burak Yörük, olay olan korona partisi için kendisini savundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Tarık karakterine hayat veren genç oyuncu Burak Yörük, başarılı performansı ile büyük dikkat çekiyor. Oyuncu, rahat kişiliği ve sempatikliği ile de hayranları tarafından çok ilgi görüyor… Burak Yörük, her şeyin yolunda olduğunu ve yoğun şekilde çalıştığını söyledi.

Sokakta kameralara yakalanan oyuncu, geçtiğimiz gün katıldığı partiye giderken maskesiz görüntülenmişti. Ancak bu sefer Burak Yörük’ün maske taktığı görüldü. Oyuncu, röportaj sırasında maskesini çıkarttı.

“Haftada 6 gün çalışıyorum, zor oluyor” diye konuşan Burak Yörük, Baraj dizisi çekimlerinin çok yoğun geçtiğini anlattı. Sette koronavirüs önlemlerinin de yoğun şekilde uygulandığını anlatan Burak Yörük, sete gelen herkese koronavirüs testi yapıldığını, sürekli ateşlerin ölçüldüğünü söyledi. 15 günde bir rutin olarak kontrollere de gittiklerini belirten oyuncu, her şeyin güzel gittiğini ifade etti.

Burak Yörük, arkadaşı ile birlikte gittiği korona partisi ile ilgili sorular üzerine de “15 dakikalığına uğradım. Daha sonra kalabalıktı bahçede durduk, içeriye bile girmedik” diye konuştu.

Bahçede durduğunu ve parti yapılan evin içine girmediğini söyleyen oyuncu, kız arkadaşı ile de ayrıldıklarını belirtti.