Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 27 Şubat Perşembe 469. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 27 Şubat Perşembe 469. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 469. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrasında bir gelin kazandı!

Günün En düşük puanını 6 puan ile Özüm hanım elde etti. 15 puan elde eden Ezgi ve Elif hanımlar finale kaldı.Özlem hanım ise 11 puanda kaldı. Çekilen kuranın ardından çeyrek altının sahibi Elif hanım oldu. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Bugün programda; Fatih Ürek ve Ezgi, Reyhan Hanımın takı çantasında buldukları musluk başına anlam veremediler! Şaşkınlık yaşatan musluk başının gizemini tüm gelinler, Fatih Bey ile çözmeye çalıştılar. Gizem ise, gün sonu değerlendirmesinde Reyhan Hanımın açıklamasıyla çözülüyor ve ortaya eğlenceli anlar çıkıyor!!

Reyhan Hanım, Nurten Hanım üzerinde imaj çalışmaları yaparak herkesi çok eğlendirdi! Nurten Hanım’ın, çok anlaşamadığı Reyhan Hanıma kendisini bırakması ise, Çiğdem Hanım’ı çok şaşırttı. Rujundan, saç şekline kadar dokunuşlar yapan Reyhan Hanım, ortaya çıkardığı eserle gurur duydu

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!