Ana sayfa Dizi Fragmanları Aynen Aynen cinsel espriler üzerinden ilerlemeyi tercih ediyor!

Aynen Aynen cinsel espriler üzerinden ilerlemeyi tercih ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – BluTV’de yayınlanmakta olan Aynen Aynen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fitness üzerinden cinsel esprilerin yer aldığı fragman dikkatleri çekti. İzleyiciler aslında bu durumdan çok da rahatsız değill. Kadın – erkek ilişkileri üzerine yapılan Aynen Aynen’in cinsel espriler üzerinden ilerlemesi izleyicilerin de dikkatini çekti ve sosyal medyada bu konuyla ilgili yorumlar paylaşıldı.

Dizinin normal ekranlarda yayınlanma olasılığı yok, ancak dijital platformda ve youtube gibi mecralarda şu aşamada çok sıkıntı yok gibi. Peki yeni bölümde neler olacak?

“Aynen Aynen”in yeni bölümünde Deniz Nil’e fitness hareketlerini öğretmek için çabalarken, Nil’in aklı bambaşka bir yerdedir!

Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz:

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor!

Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!