Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 301. bölümde çeyrek altını kim kazandı? 13 Mayıs 2019

Gelinim Mutfakta 301. bölümde çeyrek altını kim kazandı? 13 Mayıs 2019

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Fatih Ürek’in sunduğu Gelinim Mutfakta 301. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Ceren Karakaya ve Ezgi Yıldırım aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! 

Günün en düşük puanını alan gelin 7 puanla Güngör oldu.

2. düşük puan alan kişi ise 9 puanla Ezgi oldu.

Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altın kazanan gelin ise 16 puanla Ceren oldu.

Gelinim Mutfakta 301. Bölümde neler yaşandı?

Fatih Ürek, hem kendi kaynanası Besime Hanım, hem de diğer kaynanalara karşı saygısızca davrandığını düşündüğü Gülcan’ı sert bir dille uyardı!

Puanlama sırası Besime Hanımdaydı. Verdiği puanlar çok düşüktü ve 1 puan da Gülcan’a gidince olanlar oldu. Gülcan önce, haftanın ilk gününde bu kadar düşük puan vermesi yüzünden Besime Hanımı sert bir tavırla eleştirmeye başladı. Reyhan Hanımın düşük puan aldıktan sonra Gülcan’ın yemeği yapamadığını kabullenmesi gerektiğini söyleyince Gülcan daha da öfkelendi. Nesibe Hanım da onu eleştirmeye çalıştı; fakat, o da Gülcan’dan nasibini aldı. Sesi ve öfkeli tavrı devam eden Gülcan’ı, stüdyoya giren Fatih Bey uyardı. Yaşça kendisinden büyük kişilere karşı daha saygılı davranması gerektiğini ona hatırlattı…