Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 396. 18 Kasım Pazartesi Bölümde gün birincisi kim oldu? Kim kaç puan aldı?

Gelinim Mutfakta 396. 18 Kasım Pazartesi Bölümde gün birincisi kim oldu? Kim kaç puan aldı?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta programında Fatih Ürek’in sunuculuğunda 18 Kasım Pazartesi günü haftanın ilk günü geride kaldı. Gelinim Mutfakta 396. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Duygu Çınar aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan puanlama konusunda bilgileri edinebilirsiniz.

Haftanın en düşük puanını 9 puan ile Gamze hanım aldı.10 Puan ile Melike hanım en düşük ikinci puanı alan isimdi.Birinciliği ise 16 puan elde eden Duygu hanım elde etti ve çeyrek altının sahibi oldu.Elif hanım ise 12 puanda kaldı.

Rumelili Orhan Kemal grubu, Balkan ezgileriyle yaptıkları kına gecesi ve düğün gösterisi herkesi hayran bıraktı!

Rumelili Orhan Kemal grubu neşeli ezgileriyle stüdyodan içeri girdiğinde herkes onlara ayak uydurdu. Kıpır kıpır müziği duyan gelin ve kaynanalar yerleinde oynamaya başladılar. Özellikle gösterilerinin içindeki “Temenna” bölümü herkesin ilgisini çekti. Gelinin, kaynanasına göstediği saygıdan oluşan geleneksel “Temanna”nın açıklamasından sonra Çiğdem Hanım stüdyoya girdi. Gelininden aldığı ve gruptaki geline taktığı iki bilezik ile “Temanna” bölümünü eğlenceli bir hale getirdi.