Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 7 Nisan Salı 497. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 7 Nisan Salı 497. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 496. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Hatice Karabulut ve Burçin Saruhan aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puan ile Yağnur hanım oldu.Fatih Ürek, 7 Nisan Salı günü yayınlanan bölümde 8 puanla Neslihan hanımın da günün ikinci düşük puanını aldığını duyurdu. Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazanan gelin 13 puan elde eden Burçin hanım oldu ve çeyrek altını kazandı. Hatice hanım ise 10 puanda kaldı.

Programda bugün başka neler oldu? Reyhan Hanım, Neslihan’ın fırınını iki kere açık unutmasına çok öfkelendi ve kavgada söylenmeyecek sözler söyledi! “Aynı hataları tekrarlarsa yeni bir gelin bulur onunla yarışmaya gelirim!” diyen Reyhan Hanımın açıklamaları karşısında Neslihan büyük bir kırgınlık yaşadığını ifade etti. Bu konu üzerine tartışmaya diğer gelin ve kaynanalar da kendi görüşlerini dile getirdiler. Özellikle Neslihan’ın yanında oldular, Reyhan Hanımı eleştirdiler.

Kaynanası Özden Hanıma, Reyhan Hanım ile ilgili verdiği nasihatlara öfkelendi! Burçin “Reyhan Teyze ile arana mesafe koy! Reyhan Teyze, daha öncelerden diğer yarışmacıları kendi yanına çekti ve sonrasında onlarla kavga etti!” gibi nasihatler verdi. Bu videoyu izleyen Reyhan Hanım sinirlendi. “Ne kötülüğümü gördün?” diyen Reyhan Hanıma Burçin örnekler vererek saptamalarını destekledi. Bunun üzerine Fatih Ürek, Burçin’e karşı sert sorularla yüklendi.

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.30’da Kanal D’de!