Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi ilk sezon finali kararını alan yapım oldu!

Savaşçı dizisi ilk sezon finali kararını alan yapım oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 4 sezondur izleyicilerle buluşmakta olan Savaşçı dizisinin şu ana kadar toplam 96 bölümü yayınlandı. Dizinin 97.yeni bölümünün fragmanları paylaşılmasına rağmen yeterli reklam geliri elde edilemediği için Pazar akşamları akıştan 2 haftadır çıkartılıyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Savaşçı dizisi 99.bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Böylelikle koronavirüs salgını nedeniyle Eskişehir’deki çekimlere ara veren yapımlar arasında yol haritası belirleyen ilk dizi Savaşçı oldu.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu,Murat Serezli, Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı oyuncular evlerinde kendilerini karantinaya almışlardı.

Dizinin 99. bölümle birlikte sezon finali yapacak olması demek 97, 98 ve 99 olmak üzere bu sezon 3 kez daha ekrana gelecek olması anlamı da taşıyor. 97 bölümün hazır olduğu biliniyordu. Diğer 2 bölüm için yeniden çekimlere mi başlanacak yoksa stokta var mı bu konu merak ediliyor.

Ekranın tek asker dizisi olarak başarılı gidişatını sürdüren Savaşçı’nın Eylül ayında toplanıp 5. sezon çekimlerini yapacağına yönelik de bir beklenti oluştu.