Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 9 Aralık Pazartesi 411. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 9 Aralık Pazartesi 411. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’un sunuculuğunu üstlendiği 9 Aralık Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 411. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Yağmur Öz aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Günün en düşük puanını alan gelin hanım 4 puan ile Buse hanım oldu.Buse hanım ilk kez yarışmada yer aldı.

Günün ikinci en düşük puanını 7 puan ile Aydan hanım aldı. En yüksek puanı elde eden Elif hanım ise 17 puan haftanın ilk çeyrek altınını kazanan ismi oldu. Yağmur hanım ise 14 puanda kaldı.

PROGRAMDA BAŞKA NELER OLDU?

Burcu’nun, Aydan’ın kendisine hediye ettiği çeyrek altın hakkında konuştukları ortalığı karıştırdı!

Aydan, içinden gelerek görümcesine bir çeyrek altın hediye ettiğini anlatmıştı. Bu gelin ve kaynanalar arasında tartışma çıkarmıştı. İşte bu durum üzerine Aydan’ın görümcesi Burcu Hanım programa bir video mesaj yolladı. Mesajında söyledikleri ile gelin ve kaynanaların ikinci kez olayı tartışmalarına neden oldu. İşte o mesaj…

Fatih Bey, yarışmaya 83. Hafta katılan Şükriye Hanım ve Buse’nin katılma hikayeleri ile ilgili ilginç bir olay anlattı!

Fatih Bey, yeni yarışmacıları stüdyoya çağırdığında gelin Buse’nin girişi herkesin dikkatini çekti. Şarkı söyleyerek stüdyoya giren Buse diğer yarışmacıları şaşırtmayı başarırken, Fatih Ürek’in anlattıkları ile daha da büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Kaynanamız Şükriye Hanımın dikkat çeken bir durumu yüzünden neler yaşadığını ve nasıl çözüme kavuşturduklarını anlatan Fatih Bey, herkesten büyük takdir ve alkış aldı. İşte Şükrüye Hanımın ilginç hikayesi…