Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 9 Ekim Çarşamba 368. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 9 Ekim Çarşamba 368. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 368. Bölümüyle 9 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Programda gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Kıymet Çoban aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!Fatih Ürek kazanan ismi açıkladı.

Günün en düşük puanını 8 puan ile Duygu hanım aldı. 9 Puan ile Dilek hanım da düşük puan aldı. En yüksek puanı kazanıp çeyrek altını 15 puanla Elif hanım elde etti. Kıymet hanım 14 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER YAŞANDI?

Dilek’in eşinin gönderdiği mesaj, gelin ve kaynananın arasını açtı!

Dilek’in eşi programa bir mesaj yolladı. Mesajında eşi Dilek’ten bir isteği vardı. Altın kazandıkça birisini annesi Fatma Hanıma vermesi gerektiğini söyledi. Takım oldukları için bu duruma saygı duyması gerektiğini söyledi. Fatma Hanım, kaynanalar odasında oğlundan gelen mesaja sevindi; fakat, gün sonu değerlendirmesinde Dilek’in sözleriyle sevinci fazla sürmedi. Çünkü Dilek, eşinin gönderdiği video mesajı Fatma Hanımın istediğini iddia etti. Altın kazandıkça arkasından iş çevirdiğini düşündüğü kaynanası Fatma Hanıma altın vermeyeceğini sözlerine ekledi. Fatma Hanım bu cümlelerin üzerine çok sinirlendi ve artık gelinin tabağını bulmak üçün fazla uğraşmayacağının altını çizdi.

Duygu, fenelaşarak herkesi çok korkuttu!

Yemek tadımı ve puanlama sırasında Duygu fenalaşmaya başladı. Onun zor anlarını gören Fatih Bey hemen stüdyoya girdi. Kalbinin sıkıştığını söyleyen Duygu’ya ilk müdahaleyi heöşire olan Elif yaptı. Bu hallerini gören Aysel Hanım gözyaşlarını tutamadı ve ağlamaya başladı. Yarışma stresinden kas sıkışması yaşayan duygu stüdyodan hava almak için kaynanası Aysel Hanımla birlikte çıktı. Tekrar stüdyoya döndüklerinde Duygu’nun iyi olduğu anlaşıldı. Bu anlar ise, stüdyodaki herkesi çok korkuttu…