Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 9 Eylül Pazartesi 346. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 9 Eylül Pazartesi 346. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 346. Bölümüyle 9 Eylül pazartesi günü ekrandaki yerini aldı. Prgramda gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam, Hatice Karabulut ve Hilal Ünal aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Kazanan ismi Fatih Ürek açıkladı. 12 puan ile günün en yüksek puanını elde eden Elif hanım, çeyrek altının sahibi oldu.

Programın bugünkü bölümünde başka neler oldu?

Hanımağa Suzan Hanım’dan kayınvalidelere şok! Suzan Hanım, kayınvalide odasında kendi kurallarını koymaya başlayınca ortalık karıştı.

Yeni gelen kayınvalide Suzan Hanım ve gelini Hilal ilk günden dikkatleri üzerlerine topluyorlar. İlk olarak Hilal’in yemek yaparken kayınvalidesine yastık götürmesi, Suzan Hanım’ın ise kayınvalide odasındaki “Kayınvalideler harici giremez!” yazılı kağıdı hiç kimseye sormadan yırtması büyük gerginliğe neden oluyor. Diğer gelinler ve kayınvalideler ise daha ilk günden Suzan Hanım ve Hilal’in söyledikleri sözler ve yaptıkları davranışlarla şov yaptıklarını dile getiriyor. Suzan Hanım’ın “Ben ne dersem o olur!” sözleri ise ortalığı karıştırıyor.