Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta bugün 13 Haziran Perşembe 319. bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta bugün 13 Haziran Perşembe 319. bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta yarışmasının 319. Bölümü 13 Haziran Perşembe günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Fatih Ürek, gün birincisi olan yarışmacıyı açıkladı. Hatice hanım 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Ezgi Yıldırım ve Hatice Karabulut aldı! Çeyrek altını ise, Hatice gelin kazandı!  Fatih Ürek, birinciyi açıkladığı o anlarda bir hayli heyecan yarattı. O görüntüleri videdoan izleyebilirsiniz.

Hüsniye Hanım, katıldıkları ilk haftalarda gelini Hatice’ye “Lezzetin Kraliçesi” ünvanını vermişti. Bu ünvan uzun süre hem tartışma konusu olmuş, hem de kaynanalar tarafından kendi gelinleri için kullanılmıştı. Bu bölümde diğer gelinler Hatice’nin bu ünvanına tatlı tatlı saldırmaya başladılar.

Hatice ise, bu sataşmaları bertaraf edip kendisine bu şekilde hitap edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu sırada Vahide, Hatice’nin takındığı soğuk tavrı yüzünden ellerinde buz dolu kapla onun masasına geldi. “Hatice’cim, sen lezzetin değil de ‘Buzların Kraliçesi’sin” diyerek ona buz dolu kabı verdi…