Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ebru Şahin, hala anne annesinin kıyafetlerini giyiyor!

Ebru Şahin, hala anne annesinin kıyafetlerini giyiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan Ebru Şahin, Reyyan karakteri ile izleyicilrerin kalplerini kazanmayı bilmişti. Kısa sürede büyük yükseliş yaşayan Şahin, birçok kuruluşun da gözdesi oldu. Üst üste tanıtım çekimlerine katılmakta olan Ebru Şahin son olarak Cosmopolitan dergisinin kapak çekimlerinde yer aldı.

Bu tür çekimlerde adeta ışık saçan bi havası bulunan ünlü oyuncu hem heyecanlı hem de stresli olduğunu açıkladı. Dizi TV programına konuşan Ebru Şahin, “Kıyafetler çok güzel, ekip çok güzell, umarım güzel bir çekim olacak” dedi. Küçüklüğünde anne annesinin gardrobunu karıştırdığı ve çok güzel kyıafetleri olduğunu anlatan Ebru Şahin, “Hala daha onun kıyafetlerini giyiyorum diyebiliim. Çok güzel parçalar var. Etekleri, elbiseleri, fularları çok seviyorum. Renkli, eski tarz onları çok seviyorum” diye konuştu.

Lise yıllarında kıyafet yönetmeliğine karşı renkli hırkalar giydiğini, bu yüzden de çok azar işittiğini anlatan Ebru Şahin, lise de süslü bir kız olmadığını belitti.

Çok fazla ayakkabısı olduğunu belirten Ebru Şahin “Ayakkabı almamam gerektiğini söyleyebilirim” diye konuştu. Ebru Şahin daha çok bot ve spor ayakkabıları seviyor.