Ana sayfa Kadın Haberleri Gelinim Mutfakta’da gergin anlar! Cansu hüngür hüngür ağladı!

Gelinim Mutfakta’da gergin anlar! Cansu hüngür hüngür ağladı!

tarafından zk zk

Cansu gözyaşlarını tutamadı…

Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı sevilen yarışma programı “Gelinim Mutfakta” yeni bölümü ile bugün ekrana geldi.

Gelinim Mutfakta’da günün değerlendirilmesi yapılırken yarışmacılardan Cansu ve kayınvalidelerden Hüsniye Hanım arasında gergin dakikalar yaşandı. Programda daha önce yaşanan bir konuşma üzerine Hüsniye Hanım’dan bir özür beklediğini dile getiren Cansu gözyaşlarına hakim olamadı.

Hüsniye Hanım ve Cansu ilk önce seviye tartışmasına başladılar. Hüsniye Hanım, Cansu’yu seviyesizlikle suçladı. Cansu, kendisini savunsa da Hüsniye Hanım suçlamalarına örnekler vererek devam etti. Bunun üzerine Cansu, önceden yaşanan bir tartışmada Hüsniye Hanımın tatile kaynanası ile gitmesini eleştirmesi üzerine kendi annesinin çok etkilendiğini anlattı. Bu tartışmayı izleyen Cansu’nun annesi ağlamış. Cansu, annesini ağlattığı için Hüsniye Hanımdan özür dilemesini istedi. Gözleri dolan Cansu’ya, Hüsniye Hanım timsah gözyaşları bunlar diyerek karşılık verdi ve onun istediği özrü de dilemedi.

İşte o anlar:

Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile hafta içi her gün Kanal D’de.