Ana sayfa Dizi Analiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi 29. bölümde Songül, Sadi’yi kurtarmayı başardı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 29. bölümde Songül, Sadi’yi kurtarmayı başardı!

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı büyük ilgi gören dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam heyecanın bir an olsun hız kesmediği bir bölümle izleyicileriyle buluştu. Dizi sosyal medyada beğeni dolu yorumlar alırken, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi 3 saat 40 dakika Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.

Dün akşam yayınlanan bölümde; Sadi’nin Servet’in elinde olmasıyla büyük bir üzüntü yaşayan Songül, Servet’in tehdidine karşılık Roberto’yu vermeyi düşündü. Songül, Ankara’yla kurulan irtibat sonrası Roberto’nun teslim edilemeyeceğini öğrenince organize şube ekibiyle yeni bir plan kurdu. Nihat Başkomiserin yardımıyla yapılan operasyonda Sadi eve dönse de Servet kaçmayı başardı.

Araz’ın Gizem’i görmeye gitmek istemesine bozulan Sevda, Aylin’le konuşmaya karar verdi. Aylin, Sevda’nın Araz’la olan ilişkisini öğrendiğini duyunca tedirginliğe kapıldı. Melek cephesinde ise işler iyice karıştı. Aygün, evi kaybettiğini öğrendikten sonra Mahmut’un Melek’e zarar vereceğini düşünerek korumaya alınmasını talep etti ve Melek yetkililer tarafından koruma evine götürüldü.

Melek’in bu zor günlerinde en büyük destekçileri yine arkadaşları oldu. Derya, Kıvanç’la olan ilişkisinde daha da yakınlaşırken Kıvanç’ın hareketleri Derya’yı rahatsız etti. Kıvanç ise yaşadığı sağlık sorunlarını Derya’dan gizlemek için büyük bir çaba sarf etti. Kıvanç’ın davranışlarındaki tuhaflık hem Derya’nın hem de Meltem’in dikkatinden kaçmadı.

Servet, Sadi’nin köşkteki paranın ortadan kaybolmasıyla bir ilgisi olmadığını anlayınca oklarını Gizem’e çevirdi. Sadi de Servet’le olan konuşmalarından sonra paradan haberdar olunca Gizem’i korumak ve ne olduğunu anlamak için gizlice Songül’le birlikte Gizem’in evine girdi. Son anda eve gelen Gizem, Servet’in adamlarını görünce büyük bir şok yaşarken o sırada orada bulunan Songül ve Sadi ortaya çıktı.

NESLİHAN YELDAN ‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’ KADROSUNA DAHİL OLDU

Final sahnesinde Derya’nın kapısını ise sürpriz bir misafir çaldı. Aniden üvey ablası Asuman’ı karşısında gören Derya büyük bir şaşkınlık yaşadı. Dizide Derya karakterinin ablası ‘Asuman’ olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu ters köşe bir rolle Karabayır’daki yerini aldı.

Derya’nın üvey ablası olan ‘Asuman’ hayatı boyunca yaşadığı her kötü olaydan Derya’yı sorumlu tutar. Derya’yı her zaman kıskanıp babasının ona olan sevgisini hazmedemeyen Asuman, kocası tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra soluğu İstanbul’da Derya’nın kapısında alır. Tüm olumsuzluklarda olduğu gibi bunun da sebebini Derya’dan bilen Asuman, yapacağı hamlelerle Derya’ya huzursuz günler yaşatacak. Üstelik Derya’nın kimsenin bilmediği sırrından da haberdardır. Derya’nın yakınındaki herkes artık Asuman’ın hedefindedir.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 30. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ve Songül’ün sahneye çıktığı ve aksiyon dolu anların yaşandığı merak uyandıran tanıtımda Aylin, “Ya sana söz geçireceğim bu düşmanlık bitsin diye ya da kalbime, senden vazgeçsin diye” sözleriyle Araz’a Gelincikler’e olan düşmanlığı sebebiyle rest çekiyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.