Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’de bir dizi başladı, diğeri gün sayıyor, bir dizi ise final yapacak!

Kanal D’de bir dizi başladı, diğeri gün sayıyor, bir dizi ise final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında son dönemde birbiri ardına güçlü hikayeleri olan diziler izleyicilerle buluşuyor. Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş projeleri çok başarılı şekilde yollarına devam ediyor. O Kız isimli bu sezon başlayan dizi ise beklenen ilgiyi görmemesi gibi bir sorunla yüzleşti.

Kanal D’nin geçtiğimiz Pazartesi günü Veda Mektubu isimli yeni dizisini izleyicilerle buluşturması da önemliydi. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok iyi bir proje olarak gözüken Veda Mektubu, ne yazık ki ilk bölümde beklenen reytinglerden çok uzak bir görüntü çizdi.

Kanal D'de bir dizi başladı, diğeri gün sayıyor, bir dizi ise final yapacak! 9

Kanal D ekranlarında Veda Mektubu dizisi pazartesi akşamlarının alternatif dizilerinden birisi olurken, çarşamba akşamları ekrana gelen O Kız dizisinde ise finale doğru adım adım bir gidiş var.

24. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda etmesi beklenen O Kız dizisi, iyi bir hikayeye ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olsa bile, daha fazla devam edebilecek izleyici ilgisinden yoksun kaldı. Dizi ilk başlarda çok iyi reytingler alarak ortalamanın üzerinde sonuçlar elde etmiş olsa da daha sonra azalan izleyici ilgisi sonucunda Kanal D tarafından yayından kaldırılması yönünde karar alındı.

23. bölümü 8 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan O Kız dizisi, 15 Mart akşamı son kez ekranda olacak.

Kanal D'de bir dizi başladı, diğeri gün sayıyor, bir dizi ise final yapacak! 10

Bir yanda 24. bölümde final yapması beklenen O Kız dizisi varken, diğer taraftan Kanal D yepyeni bir dizi ile izleyicileri yine kendi ekranına çekmeye çalışacak. Kraliçe isimli yeni dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı ve yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, güçlü bir dram hikayesi olacak.

Kanal D'de bir dizi başladı, diğeri gün sayıyor, bir dizi ise final yapacak! 11

Bir yanda final yapmaya hazırlanan O Kız dizisi varken, diğer taraftan yeni başlayan Veda Mektubu dizisinin nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyor. Ayrıca Kraliçe isimli yeni dizi için de beklentiler bir hayli yüksek. Kanal D’nin diziler konusunda son dönemde güçlü adımlar atması dikkatlerden kaçmıyor.