Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 2 yıldır ekranda olmayan çok ünlü bir ismi geri döndürdü!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 2 yıldır ekranda olmayan çok ünlü bir ismi geri döndürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Pamir Pekin, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizi, yaz döneminde iyi çıkış yaptı ve kış dönemi başlayınca da kemik izleyici kitlesini korumayı başararak iyi bir sınav veriyor.

Gani Müjde’nin hikayesini yazdığı ve konseptini tasarladığı dizi hem eğlenceli hem duygusal hem de aksiyon dolu sahneleri ile milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlamayı başardı. Dizinin hikayesine en son katılan isim ise Pamir Pekin oldu. Televizyon ekranında en son Bir Annenin Günahı isimli dizideki İbrahim komiser karakteri ile yer alan Pamir Pekin, 2 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 2 yıldır ekranda olmayan çok ünlü bir ismi geri döndürdü! 8

Doktor rolüyle izleyicilerle yeniden buluşan Pamir Pekin, ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de ‘Kıvanç Zevret’ isimli karakteri canlandıracak. Ertan Saban’ın canlandırdığı Sadi ile Kıvanç’ın bir geçmişi var ve, yeni karakter dizide büyük çatışmaları da beraberinde getirecek.

Başarılı bir cerrah olarak izleyeceğimiz Pamir Pekin, dizinin hikayesine hareket katacak birisi olacak. Ana kadroya katılan ve dizide uzun süre yer alması beklenen oyuncunun yakın iletişimde bulunacağı bir başka karakter ise Özge Özberk’in canlandırdığı Derya olacak.

Başarılı bir cerrah olan Kıvanç, güven problemleri nedeniyle bugüne kadar yalnızca bir kez ciddi ilişki yaşamıştır. Derya ile bu anlamda ortak bir noktaya sahip olan Kıvanç, hayatında yeni bir sayfa açmak için hamle yapacak.

Karabayır Merkez Hastanesi’nde başhekim olarak göreve başlayan Kıvanç’ın Sadi ile ortak bir geçmişi de her şeyin bir anda karışmasına neden olacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 2 yıldır ekranda olmayan çok ünlü bir ismi geri döndürdü! 9

Perşembe rekabetinde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi artık zirvede yer alamıyor. Aldatmak ve Camdaki Kız dizilerinin iyi performans sergilemesine rağmen, Show TV dizisinin de gayet başarılı reytingler elde etmeye devam ettiğini gözlemliyoruz.

Pamir Pekin’in de diziye katılmış olması, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin hikayesini geliştireceği için izleyici sadakati noktasında etkili olacaktır.

Pamir Pekin, 2007 yılından bu yana setlerde yer alan bir oyuncu. Parmaklıklar Ardında isimli dizideki Mert karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Lale Devri dizisinde ise Cansel karakteri ile hatırlanıyor.