Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin ikilisi Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in set hallerinden ayrı bir dizi çıkar!..

Yalı Çapkını dizisinin ikilisi Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in set hallerinden ayrı bir dizi çıkar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümüyle bazı eleştiriler almış olsa da ikinci bölümünden itibaren adeta reytingde zirve yaptı! Cuma akşamları yayınlanan dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir başrolü paylaşıyor.

OGM Pictures imzalı dizide iki genç oyuncuya, usta oyuncular Çetin Tekindor ve Şerif Sezer’in yanı sıra deneyimli isimler Gülçin Kantırcıoğlu, Emre Altuğ, Özde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ ve Öznur Serçeler eşlik ediyor.

Afra Saraçoğlu dizide, istemediği bir adamla evlendirilerek Gaziantep’ten İstanbul’a gelen ‘Seyran’ karakterine hayat veriyor. Seyran’ın evlendirildiği ‘Ferit’ karakterini ise Mert Ramazan Demir canlandırıyor.

Yalı Çapkını dizisinin ikilisi Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in set hallerinden ayrı bir dizi çıkar!.. 9

Seyran ve Ferit’in, ailelerinin zoruyla evlenmeleri, ilk başta izleyicinin tepkisini çeken bir durum olmuştu ancak ikilinin uyumu kısa sürede beğenildi. İki ünlü isim sosyal medyada da zaman zaman eğlenceli paylaşımlarda bulunarak hayranlarını mest ediyorlar.

Yalı Çapkını dizisinin ikilisi Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in set hallerinden ayrı bir dizi çıkar!.. 10

Saraçoğlu ve Demir’in paylaşımlarından iki oyuncunun sette de birlikte çok eğlendiği anlaşılıyor. İzleyici de çiftin birbirine çok yakıştığını ve dizinin hikayesindeki atışma sahnelerinde çok iyi olduklarını düşünüyor.

Yalı Çapkını dizisinin ikilisi Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in set hallerinden ayrı bir dizi çıkar!.. 11

Yalı Çapkını’nın yönetmeni Burcu Alptekin’in paylaştığı ikilinin fotoğrafı da setteki eğlenceyi gözler önüne seriyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, daha önce Fox TV’nin ömrü kısa süren Öğretmen dizisinde de birlikte oynamışlardı.

Bu kez partner olarak izleyici karşısına çıkan iki genç oyuncu, o kadar iyi oynuyorlar ki özellikle birbirlerini sinir ettikleri kimi sahneler, izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanıyor. Rollerinin hakkını veren iki oyuncunun giderek daha çok uyumlu hale gelmesi ile Yalı Çapkını dizisi de izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.