Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hak ettiği ödülü kavuştu, ‘Yılın Dizisi’ seçildi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hak ettiği ödülü kavuştu, ‘Yılın Dizisi’ seçildi

tarafından ker_def

SHOW TV ekranında beğeniyle izlenen, yapımını BKM’nin üstlendiği ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ reytinglerdeki başarısını ödüllerde de sürdürmeye devam ediyor. Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait yapım önceki gece düzenlenen Kariyer ve Teknoloji Ödülleri’nde “Yılın Dizisi” ödülünü kazandı.

Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenen organizasyonda ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ ekibini sevilen oyuncular Özgü Delikanlı, Sanem Babi, Rojbin Erden, Onur Özer, Ali Berge temsil etti. Genç oyuncular “Yılın Dizisi” ödülünü sahnede birlikte kabul etti.

İlk ödüllerini alan genç oyuncular ‘Başta yapımcımıza, yönetmenimize, kamera arkasında görmediğiniz bizi her zaman destekleyen ekibimize ve yalnız bırakmayan değerli izleyicilerimize teşekkür ederiz’ diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hak ettiği ödülü kavuştu, 'Yılın Dizisi' seçildi 7

SHOW TV ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sezonun en çok konuşulan dizisi haline gelen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alırken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.