Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi neden yaralandı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi neden yaralandı?

tarafından ker_def

SHOW TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yedinci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sadi Payaslı’nın doktor kılığında hastanede olduğu anlar dikkat çekerken “Derya ile Sadi karşılaşacak mı?” sorusu büyük merak uyandırıyor.

Heyecanın bir an olsun düşmeyeceği bir bölümün sinyallerini veren tanıtımda Sadi’nin neden yaralandığı ise akıllarda soru işareti oluşturuyor. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Yedinci yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili diğer detaylar şöyle:

Yedi Emin’i tam vuracakken caddeden gelen bir minibüsün çarpmasıyla hastaneye kaldırılan Tatar yoğun bakıma alınır. Sadi ise daha ilk anda Tatar’ın başına gelenin bir kaza olmadığını anlar.

Melek ve Can’ı birlikte Melek’in evine girerken gören Zülfikar, daha fazla dayanamayıp Can’la yüzleşir. Melek’e söz verdiği için eve neden gittiğini anlatamayan Can, ‘kardeşim’ dediği Zülfikar’ın suçlaması karşısında kendini tutamaz ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır. Bu gerilim en çok Araz ve çetesini sevindirir.

Gizem, Aylin’in partisinde tartıştığı Okan’ın tuzağına düşer. Organizasyon şirketinin verdiği adrese giden genç kız karşısında Okan’ı görünce ne yapacağını bilemez. Okan’ın evinden kolay kolay çıkamayacağını anlayan Gizem, kendine en yakın bulduğu kişiden yardım ister.

Songül ailesinin ölümünü daha da detaylı araştırmak için Kabaklı Köyü’ne tekrar gitmeye karar verir ancak dönüş yolunda kendisine kurulan pusudan habersizdir. Bu tuzak hiç beklenmedik büyük bir yüzleşmenin yaşanmasına sebep olacaktır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi neden yaralandı? 7

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN ALTINCI BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Melek’in tren raylarında Celal’i soktuğu sınav annesiyle arasının daha da bozulmasına neden oldu. Aygün öfkesiyle Melek’e tokat atarken kızına ağır sözler söyledi. Sadi, Mert’i kapıda görünce çok şaşırdı. Ablasıyla tartıştığını söyleyen Mert’i evlerinde misafir eden Sadi ve Songül de evlilik oyununu sürdürmek zorunda kaldı.

Diğer yanda Songül babasının kaza yaptığı köye gidip araştırmasına başladı. Songül edindiği bilgilerle hayli sarsılırken Ankara’daki arkadaşını arayıp babasının ölmeden önce üzerinde çalıştığı son vakanın dosyasını istedi. Babasının son ilgilendiği dosyada Hasçevikler ismini görünce araştırma yapmaya başlayan Songül bulduğu haber küpürüyle neye uğradığını şaşırdı.

“Hasçevikler çetesinin yedi üyesi gözaltına alındı” başlıklı haberde Songül’ün karşısına Sadi çıktı. İstanbul’da iz süren Tatar Mahmut sonunda Emin’in yerini tespit etti. Eski adını uzun zaman sonra ilk kez düşmanının ağzından duyan Sadi, Tatar Mahmut’un silahıyla burun buruna geldi.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.