Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisindeki Şengül’ün en iyi başardığı şey, Fadik Sevin Atasoy’un en korktuğu şeymiş!

Kardeşlerim dizisindeki Şengül’ün en iyi başardığı şey, Fadik Sevin Atasoy’un en korktuğu şeymiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterini başarıyla canlandıran Fadik Sevin Atasoy,3 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan 57. bölümle birlikte, hayranlarının karşısına yeniden çıkacak. Dizideki başarılı performansı ile geniş bir hayran kitlesi olan oyuncu, birçok kişi tarafından farklı bir kişiliği ile dikkat çekiyor.

Kendisine sorulduğunda ise böyle düşünmediğini belirten Fadik Sevin Atasoy, “Enteresan ve farklı olduğumu düşünmüyorum ama kendime has ve özgün olduğumu düşünüyorum” ifadesini kullandı. Yıllardır çeşitli projelerle ekranlarda yer almakta olan Fadik Sevin Atasoy, kendisi için arkadaşlık ile dostluğun farklı şeyler olduğunu dile getirdi. Çok sevdiği arkadaşları olduğunu ama yakınında bulunan çok az insan bulunduğunu ifade etti.

Kardeşlerim dizisindeki Şengül'ün en iyi başardığı şey, Fadik Sevin Atasoy'un en korktuğu şeymiş! 8

Fadik Sevin Atasoy, dostları ile ortak noktasını ise şu sözlerle ifade etti: “Hayata olumlu bakmak ve umudumuzu hiç bir zaman kaybetmemek üzerine kurulu. Buluştuğumuz zaman konuştuğumuz konular da geleceğin nasıl daha iyi olabileceğine dair şeyler. Pozitif paylaşımlara özen gösteriyoruz. Birimiz düştüğü zaman elinden tutup kaldıran dostluklarımız var.”

Bir adada mahsur kalsa diziden kimi yanına alacağı sorulunca Fadik Sevin Atasoy, Emel karakterini canlandıran Aylin Akpınar’ı yanında isteyeceğini söyledi. Atasoy, “Herhalde Aylin’i alırım, çünkü çocuk oyuncu ile çok eğleniyoruz ikimiz, ada ancak onunla keyifli geçer” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisindeki Şengül'ün en iyi başardığı şey, Fadik Sevin Atasoy'un en korktuğu şeymiş! 9

Dünyayı gezmeyi çok sevdiğini belirten oyuncu, gittiği her yerde aşık olacağı bir şeyler bulabildiğini ifade etti. İstanbul’da en çok Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi gibi tarihi yerleri çok sevdiğini dile getiren Fadik Sevin Atasoy, kadınların birçok şeyi aynı anda yapabilme özelliğinin, erkeklerden farklı yanları olduğunu da ifade etti.

Erkeklerin bir şeye odaklanabildiğini ama kadınların aynı anda birkaç şeyi takip edebileceğini belirten oyuncu, “Biz kadınlar her şeye aynı anda odaklanabiliyoruz” ifadesini kullandı.

Vejeteryan olduğunu anlatan oyuncu, avakadoyu çok sevdiğini ve sürekli yiyebileceğini de anlattı.

Kardeşlerim dizisindeki Şengül karakteri kalp kırma konusunda büyük ustalık sergiliyor. Ancak Fadik Sevin Atasoy, bu konuda Şengül gibi birisi değil.

Oyuncu, “Dikkat ettiğim şey kalp kırmamak. Kalp kırmak onarılması en zor şey benim için. Onun vebalini üzerimde taşımak çok ağır geliyor bana” diye konuştu.

Deniz kenarlarını çok sevdiğini ve bazen beklemediği bir mekanda bile hayaller kurabildiğini anlatan oyuncu, en son bu duyguyu New York’taki MOMA müzesinde yaşadığını sözlerine ekledi.