Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül hamile mi?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül hamile mi?

tarafından ker_def

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Mert’in fenalaştığı anların dikkat çektiği tanıtıma başsavcının “Yörük’le tanışmanın zamanı gelmişti” sözleri heyecanı artırıyor.

Midesi bulanan Songül’ün eczaneden hamilelik testi alması ise akıllara “Songül hamile mi?” sorusunu getiriyor. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Devrim Özkan’ın canlandırdığı Songül karakterinin hamilelik durumu da yeni bölümde netleşecek.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 34. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Derya, Kıvanç’ın bir anda nikah salonunu terk etmesiyle büyük bir yıkım yaşadı. Mert ise öfkeden deliye döndü. Herkes neler olup bittiğini anlamaya çalışırken Asuman bu durumdan büyük bir zevk aldı. Babasını ziyaret eden Aylin, gerçek ailesine ulaşabileceğini öğrendi. Araz, eski evlerine gizlice girip babasının sakladığı paraları ve dosyaları alması gereken Aylin’i bu tehlikeli yolda yalnız bırakmadı.

Kıvanç’ın Asuman’a, Mert’in babası hakkındaki şüphelerini paylaşmasıyla Asuman’ın eline yeni bir koz geçti. Derya’nın yanında olmak isteyen Songül’ün karşısına ise yine Asuman çıktı. Songül, Asuman’ın kendisine söylediği sözlerden bir hayli rahatsız oldu. Gizem, zor günler geçiren Mert’in yanından ayrılmazken Mert ise her yerde Kıvanç’ı aradı.

Öfkeden gözü dönen Mert, Kıvanç’la karşılaştığında annesi hakkındaki gerçeği öğrendi. Büyük bir yıkım yaşayan Mert, Derya ile yüzleşti. Emniyetin peşini bırakmamasından tedirgin olan Servet, ayağına dolanan isimleri tek tek devreden çıkarmak için harekete geçti.

Hedefine başkomiser Taylan’ı alan Servet, onu Yörük’le tanıştırdı. Bölümün finalinde Taylan, enişte diye bildiği Sadi Payaslı’yı ‘Yörük’ olarak karşısında görünce büyük bir şok yaşadı.