Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yalanlar bitti, artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yalanlar bitti, artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin hikayesinde çok önemli değişimler yaşanacak. Dizide Songül, geçmiş ile ilgili en önemli sırrı öğrendi. Sadi ile Derya arasında geçmişte bir ilişki olduğunu Songül artık biliyor ve bundan sonrada hikayede çok şeyin değişmesi bekleniyor.

Dizinin 17. bölümünde Songül ve Sadi artık birbirlerine karşı olan duygularını daha fazla gizlememeye karar verdi. Songül hastanede Derya’ya yaptığı ziyarette tesadüfen Derya’nın çöpe attığı mektupla fotoğrafı birleştirince, Emin ve Derya’nın geçişte sevgili olduğunu öğrendi. Böylece de dizide yeni bir dönem başlamış oldu.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin on dokuzuncu bölüm tanıtımı yayınlandı. Emin ve Derya’nın geçmişini öğrenen Songül büyük bir öfke yaşarken, bu durum Sadi ve Songül’ün arasında soğuk rüzgarların esmesine sebep oluyor.

Dizide ikilinin yaşayacağı sert sahneler heyecanla bekleniyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesi yaz döneminde başladı ve çok iyi reytingler ile bu günlere kadar geldi. Ancak son bölümlerde bir ilgi azalması gözlemleniyor. Dizinin hikayesindeki değişimin izleyici ilgisini artırması bekleniyor.

18. yeni bölümde Songül sert sözleriyle Sadi’yi kendinden uzaklaştırmaya çalışırken, Derya’nın Kıvanç ve yeğeniyle beraber yemek yemesi dikkat çekiyor.

Mert ve Gizem’i ayırmak isteyen Araz, Aylin’in Mert’ten hoşlandığını söyleyerek dengeleri bozarken Aylin, tamirhaneye gidip Araz’dan hesap soruyor. Songül’ün arkasından “Bu hikaye burada bitmez!” diyen Sadi’nin sevdiği kadını yeniden nasıl kazanacağı ise büyük bir merak konusu oluyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de yayınlanacak.