Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor!

Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamı yayınlanan Yargı dizisinin bu hafta 44. bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşanacak! Serdar’ın bir çöplükte ölü olarak bulunmasının ardından olaylar iyice karışıyor! Henüz Burak cinayetini hep birlikte ele vererek aydınlatan Ilgaz, Ceylin, Eren, Pars ve onlara yardım eden herkes için zor günler başlıyor!

Kuyu cinayetleri ile açılan yeni sezon, muhabir Burak’ın korkunç cinayetler işlediğinin ortaya çıkarılmasından sonra bir başka şoke eden gelişmeyle devam ediyor. Yargı dizisinde izleyenleri şaşırtan bir gelişme sonrası bu kez katilin kim olduğu daha da merak uyandırmakta!

Serdar’ı, Yekta’nın oyunları ile yakalamayı başaran Çınar, yine çok yanlış ve fevri bir kararla onu polise teslim etmek yerine Gül’ü çağırarak çok şaşırtıcı bir olaya yol açtı! Gül, beraberinde Merdan, Aylin ve Osman ile birlikte Çınar’ın rehin tuttuğu Serdar’ın yanına geldi.

Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor! 13

Uzun süredir eşi Zafer’in ölümünü atlatamayan ve Çınar ile Metin amiri suçlayan Gül, sonunda gerçek katil ile yüzleşti! Çınar, en büyük arzusunun, Serdar’ın yakalanarak Gül’ün karşısına getirilmesi olduğunu söylemişti. Ancak Yekta’nın kurnaz planı ile onu ve diğerlerini içine düşürdüğü tuzağın sonuçlarını bu haftadan itibaren izlemeye başlayacağız.

Çınar, yine bir yanlışa imza atarak adaleti kendilerinin sağlaması için diğerlerini topladı! Aynı akşam hep birlikte Ilgaz ve Ceylin’in de olduğu bir yemekte buluştular! Gül’ün evindeki yemekte hiç bir şeyden haberi olmayan Ilgaz ve Ceylin şakalaşıp gülüşürken, Çınar, Aylin, Osman, Parla, Tuğçe’nin şaşkın, tuhaf, tepkisiz halleri dikkatleri çekmişti.

Dizinin 43. bölüm son sahnesinde Serdar’ı bir çöplükte iki çocuğun bularak polise haber verdiği görüntü, yeni bir heyecanın başladığını ortaya koydu! Serdar’ı kim öldürmüştü? Gül mü, diğerleri mi, hep birlikte döverek mi? Bu soru şu anda kafaları fena halde karıştırıyor!

Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor! 14

Olayın faili kim? Altından kim çıkacak? Senarist Sema Ergenekon, aslında hedef mi şaşırtıyor? Çınar, Gül ve diğerleri Serdar’ı elinden kaçırdı ve başka biri mi öldürdü? Bu sorular henüz yanıtını bulmadı ancak izleyici, Serdar’ın ölmesine fena halde sinirlendi!

Zira, daha önce de pek çok suça bulaşan, can yakan, masum insanların ölümüne sebep olan Engin, Niyazi ve Burak’ın ardından Serdar’ın da yaptıklarının cezasını çekmeden ölüp gitmesi kimsenin içine sinmedi!

Dizinin yeni bölümünde Ilgaz, Eren ve Pars, Serdar cinayetinin peşine düşecek! İpuçları onları en yakınlarına mı götürecek izleyip göreceğiz. Ancak adalet aranırken bir adaletsizliğe bulaşmış olma ihtimalleri izleyenlerin canını sıkarken, asıl suçluların ölüp gitmesi de ayrıca can sıkıcı bir gelişme olarak görülüyor…

Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor! 15

Gül’ün kınadığını yaşadığı sözlerine karşılık Merdan’ın bunu aile içinde çözüp gömeceklerini söylemesi, herkesin şüpheli tavırları, Serdar’ı hep birlikte işkence ile öldürdükleri sonucunu ortaya koyuyor. Ancak durum, sanılanın çok aksi de olabilir! Yeni bölüm merakla beklenirken sorular ve kimi eleştiriler de sosyal medyadan geliyor…

İşte 44. bölüm fragmanı…

İzleyenlerden gelen yorumlardan bazıları…

Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor! 16

Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor! 17

Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor! 18

Yargı 44. bölüm öncesi izleyiciden eleştiri! Hep aynı son yaşanıyor! 19