Ana sayfa Dizi Fragmanları Vahide Perçin’in başrolündeki Aldatmak dizisinin hikayesinde kırılma noktasına gelindi!

Vahide Perçin’in başrolündeki Aldatmak dizisinin hikayesinde kırılma noktasına gelindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aldatmak isimli atv dizisi perşembe akşamları başarılı şekilde yoluna devam eden dizilerden birisi olarak gözüküyor. Vahide Perçin’in Güzide karakteri ile yine hayranlarını mest ettiği bir süreç yaşanıyor. Usta oyuncunun yeniden ekrana dönmesinden memnun kalan izleyiciler, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Hünkar karakteri kadar olmasa da, Aldatmak dizisindeki Güzide karakterine büyük ilgi gösteriyor.

Vahide Perçin dizinin sürükleyici ismi oldu ve hikayenin de en baskın karakteri olan Güzide olarak geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Aldatmak dizisinin hikayesinde dokuzuncu bölüm de geride kaldı.

Dizinin hikayesi çok karmaşık bir hal aldı. Oylum’un yalanları sürüyor. Yeşim, Tarık’ı takip etmeyi sürdürürken Güzide’ye yakalandı. Yeşim, bu durumun aralarında kalması için Güzide’ye yalvarırken, yalanı ortaya çıkmadan eve dönmüş gibi yaptı. Güzide ise her şeyi geride bırakmış biçimde çocukları ve işiyle yeni bir hayata başladığını hissetti.

Aldatmak dizisinde Oylum’un yurt dışına çıkacak iken kendisini hastanede bulması ve ABD’ye gidemeyeceği için yıkılması dikkat çekti.

Ozan’ın iş yerine yapılan silahlı baskın Ozan’ın patronunun ölümüyle sonuçlandı. Haberi duyan Güzide derhal olay yerine doğru yola çıktı ancak kaza geçirdi!

Aldatmak dizisinin yeni bölümünde Güzide’nin yaşadığı trafik kazası sonrasında neler olacağı ortaya çıkacak. Dizide bir kırılma noktası yaşanacak. Güzide bu kazadan sonra hayata farklı bir noktadan bakar ise şaşırmamak lazım.

‘Aldatmak’ 10. yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de atv’de ekrana gelecek ve yine milyonlarca izleyiciyi kendisine çekecek. Yeni bölümde hangi olayların yaşanacağı Güzide’nin kaza sonrasında başından neler geçeceğini izleyiciler büyük bir merakla bekliyor.