Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine sosyal medya desteği göz kamaştırıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine sosyal medya desteği göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları Show TV ekranında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi başladığı günden bu yana kendisine bağladığı izleyicilerinin desteğini sürekli üzerinde hissediyor. Bir ara reytinglerde biraz gerileme yaşansa da dizinin hikayesinde yaşanan heyecanlı anlar yeniden ilginin artmasına neden oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 21. bölümü yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde altıncılık, AB’de yedincilik ve ABC1’de de beşincilik elde edildi. Gayet başarılı bir reytingler ile yoluna devam eden dizide Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin uyumu ve yüksek enerjisi, milyonlarca izleyiciyi etkilemeye devam ediyor.

Dizinin sadece reytingler noktasında değil, sosyal medyada da önemli bir desteği bulunuyor. Dizi sosyal medyanın gündemine oturdu. Bölüm etiketi #BurasıKarabayır 5 saat 25 dakika, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi ise 3 saat 45 dakika boyunca Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı. #SadGül çifti de yine sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi çiftlerinden birisi olarak gözüküyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 22. bölüm tanıtımı da yayınlandı. Sadi’nin İstanbul’dan gideceğini söylediği tanıtımda aksiyon dolu sahneler ekrana geliyor.

Beyaz bir takımla düşmanlarının karşısına geçen Sadi, kendisini silahların önüne atarken Songül, yardıma koşuyor. Songül, “Kocam olmadan asla” diyerek Sadi’nin yanında dururken bu anlar heyecanla bekleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.