Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri ile göz kamaştıran Camdaki Kız dizisinde yepyeni bir dönem başladı!

Reytingleri ile göz kamaştıran Camdaki Kız dizisinde yepyeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 3. sezonu ile çok başarılı bir hikaye sunumu sergileyerek iyi reytingler elde eden Camdaki Kız dizisi, her hafta başarılarına yenilerini ekliyor. Dizinin reytinglerde çok iyi oranlar elde ederek gün birincilikleriyle zirveye çıkması da izleyenleri gururlandırıyor.

Kanal D ekranında yayınlanan ve Burcu Biricik’in oyunculuk kariyerindeki en önemli projesi olarak kayıtlara geçen Camdaki Kız dizisinde 60. bölüm geride kaldı. Dizinin 61. yeni bölümünde yepyeni bir dönemin başladığına şahitlik edeceksiniz. Nalan’ın vicdan azabına yenik düşmesi, onun konağa geri dönmesi ile sonuçlanıyor. Nalan, artık başka birisi olarak o konakta belki de kendisini sığıntı gibi hissedecek bir ortamın içine girmiş olacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisinde Feride’nin yaptıkları sınır tanımıyor. Nalan’ı Hayri’yle gören Feride, onu yeniden konağa döndürmek için kendi canını ortaya koydu. Nalan, yaşadığı vicdan azabına yenik düşüp konağa dönmek zorunda kaldı. Hayri ise eşyalarını toplayıp giderken bu dönüşe şahit oldu.

Reytingleri ile göz kamaştıran Camdaki Kız dizisinde yepyeni bir dönem başladı! 45

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinde Cihangir Ceyhan da kariyerinin en çok konuşulduğu dönemlerinden birisini yaşıyor. Oyuncunun dizinin üçüncü sezonuna adeta damgasını vurduğunu belirtmek lazım.

Camdaki Kız dizisinin gelecek hafta ekrana gelecek 61.bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Nalan’a deli gibi aşık olan Hayri kimsenin uyarısını dikkate almıyor. Nalan istemeye istemeye eve gelse de Hayri’nin hiç bir şekilde zarar görmesini istemiyor.

Gözünü karartan Hayri her şeyi göze alarak Koroğlu ailesinin karşısında duruyor. Yeni bölümde Nalan ile Hayri’yi nelerin beklediği ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

Camdaki Kız her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.