Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini Devrim Özkan ile Ertan Saban sırtında taşıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini Devrim Özkan ile Ertan Saban sırtında taşıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 12. yeni bölümü 6 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde yine hem heyecanlı anlar hem de duygusal yakınlaşmalar izleyeceksiniz.

Sadi’nin maçoluk seviyesine çıkan Songül’ü koruma davranışları diziye ayrı bir hava katarken, Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisinin diziyi sırtladığı görüşü sosyal medyada sıklıkla ifade ediliyor. Dizi hayranları Songül ile Sadi karakterlerini sıkılmadan izlediklerini çünkü her iki başrol oyuncusunun da rollerinin çok başarılı şeklide canlandırdıklarını belirten birçok yorum paylaşıyor.

Dizinin yeni bölümlerinde iki karakter arasındaki duygusal yakınlaşmalar, atışmalar ve iltifatlar ile birlikte izleyicileri daha da çok mutlu edecek sahneler ilginin artmasını sağlayacak gibi gözüküyor. 12. yeni bölümde hem Sadi’nin maço halleri hem de ikili arasındaki duygusal yakınlaşmalar çok konuşulacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini Devrim Özkan ile Ertan Saban sırtında taşıyor! 7

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde geçen hafta reytinglerde yaşanan bir miktar düşüş bile birinciliğin kaybedilmesine neden oldu. Yeni hafta bakalım dizi yeniden zirveye çıkabilecek mi?

SHOW TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Mert’in Derya’ya “Emin kim?” diyerek hesap sorduğu merak uyandıran tanıtımda Sadi’nin başsavcıyla görüşmesi dikkat çekiyor. Mert ile Gizem artık el ele tutuşarak duygularını saklamayı bırakırken, Songül’ün çatışmaya girdiği anlarda gerilim yükseliyor.

Sadi ise Songül’ün çatışmaya girmesi ile yeniden eline silahı alıyor. Sadi’nin şu sözleri de Songül ile olan ilişkisinde yeni bir dönemi işaret ediyor: “Herhangi biri karıma zarar vermeye kalkarsa ciğerini sökerim.”

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 6 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.