Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisiyle patlama yapan Kaan Urgancıoğlu bir projeyle daha dünya çapında dikkat çekecek!

Yargı dizisiyle patlama yapan Kaan Urgancıoğlu bir projeyle daha dünya çapında dikkat çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Kaan Urgancıoğlu, herkesi kendisine hayran bırakıyor. Pınar Deniz ile de çok iyi bir partnerlik süreci yürütmekte olan oyuncu için dizinin yurt dışında yayınlanması da popülerlik anlamında çok işe yarıyor.

Ancak Kaan Urgancıoğlu’nun yurt dışında tanınmasına yönelik olarak attığı adımlardan bir tanesi var ki, yakın zamanda çok konuşulacağı net. Ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin Hollywood yapımı yeni filmi Operation Fortune (Servet Operasyonu) 13 Ocak’ta vizyona girecek. Kaan Urgancıoğlu’nun da bu filmde rol aldığını biliyor musunuz?

Yargı dizisiyle patlama yapan Kaan Urgancıoğlu bir projeyle daha dünya çapında dikkat çekecek! 7nc

Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett gibi önemli oyuncuların başrolünde yer aldığı filmde Kaan Urgancıoğlu da hikayede yer alan Türk oyunculardan birisi oldu. Ayrıca; Timur Seyfettin Ölmez, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün’ün de ekibin kadrosunda yer aldığını belirtelim.

13 Ocak’ta vizyona girecek olan filmin çekimleri de Antalya’da gerçekleştirildi. Aspendos Antik Tiyatrosu’nun da yer aldığı birçok mekan ile birlikte Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı yapması beklenen Servet Operasyonu filmi merakla bekleniyor.

Son dönemlerde yaptığı projelerle adından sıkça bahsettiren başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu filmde “Casa” isimli bir mafya liderini canlandırıyor. Jason Statham’la karşılıklı çekilen aksiyon sahneleri ve Urgancıoğlu’nun başarılı oyunculuğu herkesin ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

Yargı dizisinin yanı sıra Urgancıoğlu’nun bu yeni film projesi ile birlikte dünya çapında daha çok tanınması mümkün olacak.