Ana sayfa Sosyal Medya Geçirdiği korkunç trafik kazası sonucu yaralanan oyuncu Melis İşiten oyuncu dostlarının desteğiyle moral buldu!..

Geçirdiği korkunç trafik kazası sonucu yaralanan oyuncu Melis İşiten oyuncu dostlarının desteğiyle moral buldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Sahne aldıkları Baş Belası adlı tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında Merzifon’da geçirdikleri trafik kazasında kendilerini taşıyan minibüsün bir tıra çarpması sonucu yaralanan oyuncular Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci yaralarını sarmaya çalışıyorlar.

Ayn kazada hayatını kaybeden arkadaşları  Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş’ın acısını yaşayan Melis İşiten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi verdi.

Instagram hesabında, hastanede çekilen ayağı boydan boya bandajlı, koltuk değnekleriyle bir fotoğrafını paylaşan oyuncu fotoğrafın altına; “Kaybettiklerimiz için her gün daha iyi olacağız. Sevginize bin şükür”  yazdı.

Geçirdiği korkunç trafik kazası sonucu yaralanan oyuncu Melis İşiten oyuncu dostlarının desteğiyle moral buldu!.. 7

Paylaşıma, Enis Arıkan, Rojda Demirer, Özge Borak, Ferhan Şensoy, Ayşe Tolga, Burcu Binici,  Zeynep Çamcı ve Akasya Asıltürkmen’in de aralarında bulunduğu ünlü pek çok isim yorumda bulundu.

Oyuncu Pelin Akil,  “Yine her şeye inat savunduğun güçlü güzel gülüşlerin olduğu günlere, şükürler olsun!” yorumuyla Melis İşiten’e moral verdi. Aynı kazada yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy’da, “Canım kardeşim” yorumunda bulundu. Pek çok hayranı da oyuncuya, “Dualarımızdasınız” yorumlarıyla destek oldular.