Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi final olmasın isteyenler çok, Show TV için aslında çözüm basit!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final olmasın isteyenler çok, Show TV için aslında çözüm basit!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sezon sonunda final olacağına yönelik bilgiler basında yer alıyor.

Dizinin hayranları ise böyle güçlü bir sinerji yaratan Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisinin ekranda daha uzun süre kalmasını arzu ediyor. Sosyal medya ortamında da dizinin final olmaması için birçok paylaşım yapılıyor.

Adba TV’nin bildirdiğine göre, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin final olmaması için çok sayıda kişi sosyal medyadan Show TV’ye mesaj gönderiyor. Dizi hayranları projenin devam etmesini arzu ediyor ama reytinglerin buna izin vermeyeceği de ortaya çıktı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final olmasın isteyenler çok, Show TV için aslında çözüm basit! 7

Sezonun başlarında çok başarılı bir performans ortaya koyan dizinin, son dönemde düşen reytingleri ile ana akım bir televizyon kanalında uzun süre yayında olması pek mümkün değil.

Ancak yaz dönemi için Show TV yetkilileri dizinin devamını, yapımcı ve ekibin de arzusu ile sağlarsa bu izleyiciler için de güzel bir sürpriz olabilir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ikinci sezonunun çekilmesi pek olası gözükmese bile, sezon finali yapıp da yaz döneminde hikayeyi biraz daha esprili noktaya taşıyıp, izleyicilerle buluşturmak da bir seçenek olabilir.

Show TV böyle bir seçenek tercihinde bulunur mu bilinmez ama Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ekranda kalabilmesi için yaz dönemi alternatif olabilir.

Zira yaz dönemi için hazırlanan çok iddialı dizilerin bile kısa süreli olduğu ve yapılan büyük harcamaların senelerdir çöpe gittiği gerçeği ortada duruyor.