Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin set pozları! İşte Demet Özdemir, Ezgi Mola, Hande Soral, Merve Dizdar ve Eda Ece’den son set halleri…

Gelsin set pozları! İşte Demet Özdemir, Ezgi Mola, Hande Soral, Merve Dizdar ve Eda Ece’den son set halleri…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, rol aldıkları dizilerin, sinema filmlerinin set ortamlarından yaptıkları paylaşımlarla da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılanıyorlar. Diziyi heyecanla izleyenler, setten gelen fotoğraflar ve videolara da aynı ilgiyle karşılık veriyorlar. Şu sıralar ekranda yer alan ve her biri çok konuşulan dizilerin oyuncularının yaptıkları son paylaşımlara bir göz atalım.

İlk sırada Bir Zamanlar Çukurova setinden Hande Soral’ın paylaşımı var. Oyuncu, bilindiği gibi diziye henüz yeni dahil oldu. 3 sezondur ekranda olan dönem dizisine, Ümit karakteriyle girdi.

Soral, oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de dizinin merakla izlenen isimlerinden birisi. Karakteri kadar, giydikleri, oyunculuğu ile de markajda.

Hande Soral, şu sıralar dizi için Adana’da. Setten zaman zaman yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını mutlu ediyor. Son olarak da dizinin setindeki karavanında çektiği aşağıdaki pozunu paylaştı…

Hayranlarına kalpli bir selam gönderdi bu paylaşımıyla oyuncu…

Gelsin set pozları! İşte Demet Özdemir, Ezgi Mola, Hande Soral, Merve Dizdar ve Eda Ece'den son set halleri... 11

Bir başka set fotoğrafı ise Merve Dizdar’dan geldi. Oyuncu şu sıralar TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Gülben rolü ile adeta döktürüyor!

Dizide Gülben’in takıntılı bir aşkla sevdiği Esat’ı oynayan Uğur Uzunel ile pozlarını instagram sayfasından yayınladı. Fotoğrafı görenleri de gülümsetiyor bu durum.

Zira Esat’ın asla giremediği o eve girdiği, üstelik koltuklara bir güzel kurulup ayakkabıları ile de oturduğu görülüyor! Aman Safiye görmesin :)

Gelsin set pozları! İşte Demet Özdemir, Ezgi Mola, Hande Soral, Merve Dizdar ve Eda Ece'den son set halleri... 12

Bir başka keyifli foto ise Demet Özdemir’den. Tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinden bir poz paylaşmış oyuncu.

Yanında dizinin Emine’si Naz Göktan oturuyor. Belli ki set arası verilmiş ve karavanda koyu bir muhabbete dalmışlar. Demet Özdemir ise her zamanki muzip haliyle Naz Göktan’ı habersizce çekip “İştahlı iştahlı anlatıyor yine” notunu düşmüş…

Gelsin set pozları! İşte Demet Özdemir, Ezgi Mola, Hande Soral, Merve Dizdar ve Eda Ece'den son set halleri... 13

Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye’si Ezgi Mola’dan da bir set paylaşımı geldi. Aslında ilk paylaşımı dizinin Naci’si Tansel Öngel yapmış.

İkilinin bir sahne öncesinde çekilen pozları görülüyor. Geçtiğimiz haftalarda Naci ve Safiye’nin bir binanın terasına çıkarak Galata Köprüsü’ne baktığı sahnenin çekimleri sırasında verilmiş bir poz.

Tansel Öngel’in arkadaki gülüşü de dikkat çekiyor…

Gelsin set pozları! İşte Demet Özdemir, Ezgi Mola, Hande Soral, Merve Dizdar ve Eda Ece'den son set halleri... 14

Eda Ece de Yasak Elma setinden bir paylaşım yapmış. Oyuncu, sık sık paylaştığı dizinin kamera arkası pozlarıyla takipçilerini bir hayli mutlu ediyor.

Bu kez karavanından vermiş pozunu. Dizideki şaşalı, renkli, dikkat çeken, gösterişli haline karşın, günlük hayattaki sade halini görüyorsunuz.

Siyah kıyafetleriyle poz veren oyuncu, birazdan sahne için giyineceğini anlatan ve bir temenni içeren notuyla aşağıdaki pozunu verip instagram sayfasından paylaşmış…

Gelsin set pozları! İşte Demet Özdemir, Ezgi Mola, Hande Soral, Merve Dizdar ve Eda Ece'den son set halleri... 15