Ana sayfa Dizi Haberleri Gerçeği herkes biliyor! Reytingi düşen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden başrol gidiyor mu?

Gerçeği herkes biliyor! Reytingi düşen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden başrol gidiyor mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanını görenler, bu hafta gülmece yerine dram dolu sahneler izleyeceklerini de biliyorlar artık. Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 55. bölüm finalinde Kuzey, iş yerine ziyarete gelen Yıldız’a doğru giderken bir patlama yaşanmıştı.

O anda patlamanın etkisiyle Kuzey yere düşmüş ve akıbeti merak konusu olmuştu. Yeni bölümde Kuzey’in hastaneye kaldırıldığı ve zor anlar yaşadığı görülüyor. Yıldız’ın endişeli bir şekilde Kuzey’in başında beklerken kalbinin durduğu anlar ise herkesi şaşırttı.

Yıldız’ın çığlık çığlığa kaldığı ve hastaneyi inlettiği o anlarda, Kuzey’in kızları da neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Kuzey’in öldüğü düşüncesi Yıldız’ı perişan ederken, elektrik şoku verilen Kuzey’in kalbinin çalışıp çalışmayacağı ise merak konusu.

Gerçeği herkes biliyor! Reytingi düşen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden başrol gidiyor mu? 8

Pek çok dizide izleyiciyi heyecanlandırmak için benzer durumlar yaşanıyor. Kuzey’in de ölmeyeceğini tahmin ediyor izleyiciler. Ancak son haftalarda reytingleri düşen diziye heyecan katmak için böyle bir hikaye eklenmiş.

Fakat görünen o ki yeni bölümde izleyenler heyecanlı anlara tanıklık ederken, aynı zamanda dramatik sahnelerle fazlasıyla da hüzünlenecek.

Kuzey ‘öldü mü, yaşıyor mu?’ sorularını sorduran yeni bölümde diziye nasıl bir reyting katacak bu yaşananlar bilinmez ama büyük heyecan yaşattığı fragmanı izleyenlerden belli! Zira yeni bölümü iple çektiklerini belirtiyor izleyiciler yorumlarında.

Gerçeği herkes biliyor! Reytingi düşen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden başrol gidiyor mu? 9

İşte 56. bölüm tanıtımı:

Acı çeken Yıldız’ın hastenede yaşadığı zor anların ekranlara geldiği tanıtımda Kuzey’in yaşadığı kazadan dolayı kendini suçlayan Yıldız, vicdan azabı çekiyor. Kuzey’in kalbinin durduğu dakikalar korku dolu anlara sahne olurken, Yıldız’ın feryadı izleyenleri de derinden etkiliyor. “Kuzey kurtulacak mı?” sorusunun yanıtı ise merakla bekleniyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!