Ana sayfa Sosyal Medya Diziye bak, sete bak! Bu pozu Sadakatsiz dizisinde görmeniz mümkün değil!

Diziye bak, sete bak! Bu pozu Sadakatsiz dizisinde görmeniz mümkün değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi. BBC’nin Doctor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz, konusuyla olduğu kadar oyunculuklarıyla da ilgi çekmekte.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performanslarıyla hayat verdikleri karakterler, şimdiden televizyon tarihinin unutulmaz isimleri arasına girdi bile!

Cansu Dere’nin oynadığı Asya ve Melis Sezen’in hayat verdiği Derin karakterleri, dünya batsa artık birbirlerini sevemeyecek iki insan gibi duruyorlar.

Eşi Volkan’ın kendisini iki yıl boyunca aldattığı Derin ile Asya arasında sürüp giden bir mücadele, diziye de ayrı bir ivme katıyor. Derin’in izleyiciler tarafından ‘yüzsüz’ olarak nitelendirilen tavırları, sinir eden hallerine karşılık Asya’nın akılcı ve sakin adımları ise gülümsetiyor.

İki oyuncunun karşılıklı oynadıkları ve birbirlerini sürekli iğneledikleri sahneler de sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Derin her hamlesinde Asya’nın zekice söylediği sözler karşısında kalakalırken, ekran başındaki izleyiciler de içinden ‘oh olsun’ çekiyor adeta.

Dizide durum böyle, ancak tabii kamera arkasında durum bambaşka! Cansu Dere ve Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde de birlikte samimi bir pozlarıyla dikkat çekmişlerdi.

Bu kez Sadakatsiz’in yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile birlikte verdikleri bir pozla sosyal medyada yer aldılar. Fotoğrafta iki oyuncunun doğal, samimi, içten hallerine bakınca, insanın inanası gelmiyor!

Rollerini o kadar iyi oynuyorlar ki gerçek hayattaki bu pozları ile dizide böyle bir anın asla yaşanmayacağını da hatırlatıyorlar görenlere…

Diziye bak, sete bak! Bu pozu Sadakatsiz dizisinde görmeniz mümkün değil! 7