Ana sayfa Dizi Fragmanları Gerçek bir aşka dayanan Veda Mektubu dizisinde ilk fragman etkileyiciydi

Gerçek bir aşka dayanan Veda Mektubu dizisinde ilk fragman etkileyiciydi

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi Veda Mektubu’nun ilk tanıtımı yayınlandı… “Onları ayıran zaman şimdi bizi bir araya getirdi. Biz kırılmayacağız.

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu’nun ilk tanıtımı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve gerçek bir aşka dayanan hikayesi ile merak uyandıran dizi, yayınlanan tanıtımı ile büyük dikkat çekti.

Dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı tanıtım yayınlanır yayınlanmaz ses getirdi. Bir mektup yıllar önce Alanur ve Ziya’nın ayrılmasına neden olur.

Aşıkları birbirinden koparan zaman bu kez, çocukları üzerinden onları karşı karşıya getirir. Geçmişi geri almak mümkün mü?

Gerçek bir aşka dayanan Veda Mektubu dizisinde ilk fragman etkileyiciydi 8

Geçmişin kırgınlıkları silinir mi? Gurur, aşkın en büyük düşmanı derler, peki ya kırık bir kalbin öfkesi? gibi pek çok soruyu sorgulatacak dizinin ilk tanıtımı atmosferi, iddialı kostümleri ve anlatım diliyle büyük beğeni topladı.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Gerçek bir aşka dayanan Veda Mektubu dizisinde ilk fragman etkileyiciydi 9

İddialı kadrosu ve etkileyici hikayesi ile Veda Mektubu yakında Kanal D’de…