Ana sayfa Dizi Haberleri Gerçekten yok! Kasaba Doktoru setinden gelen görüntülerdeki ayrıntı dikkatinizi çekti mi?

Gerçekten yok! Kasaba Doktoru setinden gelen görüntülerdeki ayrıntı dikkatinizi çekti mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının Kasaba Doktoru dizisi, hastane temalı dizileri özleyenler için güzel bir yapım. Başrolünde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın yer aldıkları Kasaba Doktoru, geçtiğimiz sezon ortasında ekrana gelmeye başlamıştı. Dizinin hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var. Bu da ikinci sezonda devamını getirdi.

Sezon finali sonrasında oyuncular bir süre tatil yaptı, dinlendi ve Eylül sezonu için kısa bir süre önce yeniden kamera karşısına geçtiler. İkinci sezonda da heyecanla devamı beklenen dizinin ilk bölüm çekimleri devam ediyor. Çekimlerin kamera arkası görüntüleri kısa bir süre önce yayınlandı.

Oyuncuların hayranları ve dizinin müdavimleri tarafından ilgiyle izlendi. Kamera arkasında yaşanan heyecanlı ve meşakkatli süreç, oyuncuların keyifli halleri yansıyor. Herkesin ilgiyle izlediği bu görüntülerde bir süre sonra bir ismin olmadığı dikkatleri çekti!

İzleyicilerden hemen konuyla ilgili yorumlar gelmeye başladı. İkinci sezon kamera arkası görüntülerinde dizinin sevilen isimlerinden olan Vildan Atasever yoktu! Kamera arkasının çekildiği sahnelerde Atasever’in rolü olmadığı için bu görüntülerde de yer almadığı, o sırada sette olmadığı anlaşılıyor.

Fakat dikkatli izleyiciler, bu eksikliği farkederek, yeni sezona girmeye hazırlanan ve Eylül sezonunun ilk görüntülerini içeren bu kayıtta Vildan Atasever’in de yer alması gerektiği kanısında! Bu eksiklik, sosyal medyada hatırlatılıyor, duruma dikkat çekilerek sitem dolu sözler de ekleniyor.

TRT 1’in sevilen dizisinde Vildan Atasever, kadronun önde gelen isimleri arasında. Başhemşire Mine Yıldız’a hayat veriyor Atasever. Keyifli bir çekim ortamının aksettirildiği kamera arkasında Vildan Atasever’in de olması gerektiğini vurguluyor şimdi izleyiciler.

Hatta bazı izleyiciler görüntülerde olmaması nedeniyle oyuncunun ayrılmış olabileceği tahminlerini de yürütüyor. Yeni sezonun ilk bölümünden gelen çekimlerde Vildan Atasever’in olmaması, izleyicide haliyle böyle bir intiba bırakıyor. Fakat Vildan Atasever dizinin kadrosunda hala. İkinci sezonda da ekranda olmaya devam edecek. Başrollerden 4.sü olarak diziye devam ediyor.

ARC Film imzalı dizi, Güney Kore yapımı Good Doctor dizisinden uyarlanıyor. Dizinin ikinci bölüm tanıtımı da bir süre önce yayınlanmıştı.

Gerçekten yok! Kasaba Doktoru setinden gelen görüntülerdeki ayrıntı dikkatinizi çekti mi? 7

Kasaba Doktoru  dizisinin yeni sezon ilk bölüm tarihi de bir süre önce belli oldu. Diziyi takip edenler, Eylül’ün ilk günlerinde sevdikleri yapıma kavuşacaklar. Dizi 2 Eylül Cuma günü TRT 1’de yeni bölümüyle izleyenleriyle buluşacak.

Kasaba Doktoru dizisinin reytingleri beklenenin altında kalsa da kanal, diziden umutlu. İkinci sezonda dizinin hikayesinin güçlendirilerek daha çok kişi tarafından izlenmesi hedefleniyor…