Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, yeni dizi projesini ilk kez açıkladı!

Hafsanur Sancaktutan, yeni dizi projesini ilk kez açıkladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz ile büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisiyle de merakla bekleniyor. Gülperi dizisindeki rolünden sonra Aşk Ağlatır dizisinde başrol oynamıştı. Yapımcıların gözdesi olan Hafsanur Sancaktutan, özellikle Son Yaz dizisiyle çok konuşuldu.

Şu sıralar Dünyayla Benim Aramda dizisi ile bekleniyor oyuncu. Dizinin 14 Eylül’de yayınlanacak olması herkesi heyecanlandıran bir gelişme oldu. Hafsanur Sancaktutan’ın Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrolünde oynadığı dizi, Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi olarak da dikkatleri çekiyor.

Sinem isimli bir kadına hayat verecek olan Hafsanur Sancaktutan’ın dizide önce pek farkedilmeyen sonradan hikayenin merkezine oturan bir isim olduğu da fragmanda görülmekte. Sancaktutan’ın da heyecanla beklediği yeni dizisi ile birlikte bir başka projede de adının anılıyor olması, hayranları için merak uyandıran bir gelişme olmuştu.

90’lı yıllara damgasını vuran ABD’nin Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasının çekileceği bir süre önce gündeme gelmişti. Ay Yapım imzalı dizinin oyuncuları arasında Hafsanur Sancaktutan’ın da yer aldığı konuşulmuştu. Sancaktutan, bu yeni projesiyle ilgili olarak ilk kez Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan, yeni dizi projesini ilk kez açıkladı! 9

Aslında sorulara kaçamak yanıtlar vermeyi tercih etti oyuncu. Projeyle ilgili bir tüyo vermemek için özenli konuştuğu anlaşılan Hafsanur Sancaktutan, projeyi doğruladı. Ulusal bir kanalda yayınlanacağı biliniyor dizinin ama henüz hangisi olduğu belli değil.

Sancaktutan, henüz hazırlık aşamasında olunduğunu belirttiği yeni dizisi için “Çok güzel bir kadrosu var. Henüz sete çıkmadığımız için bir şey paylaşamıyorum ” diye konuştu. Kısa bir açıklama olsa da Hafsanur Sancaktutan’ın Son Yaz dizisinin ardından yeniden ekrana döneceği bu sözlerle netleşmiş oldu.

Oyuncu, Disney Plus’ta 14 Eylül’de yayınlanacak Dünyayla Benim Aramda adlı dizisinde oynadığı karakteri için de “‘Sinem’ karakterini canlandırıyorum. Farklı biri; silik ve tek amacı görünür olmak” yorumunu yaptı sadece.

Hafsanur Sancaktutan, yeni dizi projesini ilk kez açıkladı! 10

Özel hayatı ile ilgili sorulara da samimi yanıtlar veren Hafsanur Sancaktutan, Rizeli olduğunu belirterek, “Karadenizliyim, atarlı giderli değilim ama dönem dönem biraz agresifliğim olabiliyor. Çünkü özellikle iş söz konusu olduğunda mükemmeliyetçiyim, ince eleyip sık dokuyorum. Biraz Karadeniz fevriliğim var. Uyuşuk biri değilim, tezcanlıyım, sıcakkanlıyım ve biraz dalgalıyım” diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan, yeni dizi projesini ilk kez açıkladı! 11

Kısa sürede ünlü olmasına karşılık hızlı yükselmek yerine emin adımlarla gitmeyi tercih ettiğini belirti Hafsanur Sancaktutan. Çok hızlı yükselip görünür olmanın dengesiz bir kariyere neden olacağını vurgulayan oyuncu, “Benim her zaman çevreme karşı bir çizgim, duruşum var. Onu koruyabilmek bence kariyeri dengeli yönetiyor. Tabii bunun yanında yaptığın iş için emek sarf etmek, çalışmak, azimli olmak gerekiyor” ifadesini kullandı.

Bu arada bir sanat filminde rol alıp Oscar’a gitme hayali de kuran oyuncu, çalışmak istediği bazı yönetmenler olduğunu da belirterek “Ama her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Amacım yersiz ve hızlı bir yükseliş değil. Vakti geldikçe hep birlikte kutlayalım” diye konuştu.