Ana sayfa Sosyal Medya Dizi çifti olarak herkes onlara bayılıyor! Cemre Baysel ve Burak Çelik’ten hayranları coşturan sürpriz!

Dizi çifti olarak herkes onlara bayılıyor! Cemre Baysel ve Burak Çelik’ten hayranları coşturan sürpriz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Senden Daha Güzel dizisi, izleyicinin beğenisini alan bir yapım oldu. Dizide, Geçtiğimiz yaz yayınlanan Baht Oyunu dizisindeki oyunculuğu ile romantik komediye çok yakıştırılan Cemre Baysel, bu kez Burak Çelik ile partner oldu.

İki oyuncu, Senden Daha Güzel dizisinde güzel bir uyum yakalayan iki oyuncu, Fox TV’nin dizisinde Efsun ve Emir olarak çok sevildiler. İki oyuncu, yaz sezonundaki diziler arasında dikkat çeken Senden Daha Güzel ile bu yazın adeta favori dizi çiftlerinin başında geliyorlar.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı dizi, heyecanla izlenmeye devam ediliyor. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı romantik komedi dizisinde Cemre Baysel ve Burak Çelik, hayranlarından tam not alıyor ekran uyumu ile.

Haliyle iki oyuncunun yanyana pozları, birlikte röportajları da dikkatleri çekiyor. Cemre Baysel ve Burak Çelik, geçtiğimiz günlerde Episode Dergisi için birlikte poz verdiler. Objektif karşısına geçen Baysel ve Çelik, hayranlarıyla bu güzel sürprizi sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Dizi çifti olarak herkes onlara bayılıyor! Cemre Baysel ve Burak Çelik'ten hayranları coşturan sürpriz! 9

Cemre Baysel, partneri Burak Çelik’le olan uyumunu ortaya koyan fotoğraflarını, “Canım partneriiiiim. Şahane bir çekim yaptık! veee canım ekip ellerinize sağlık harikaydınız” mesajıyla yayınladı. İki oyuncunun sadece kamera önünde değil, kamera arkasında da çok iyi anlaştıklarını ortaya koyuyordu bu sözler.

Baysel’in samimi söylemleriyle yayınlandığı fotoğraflar, hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Övgüler ve beğeniler peş peşe gelirken Burak Çelik de partneri ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Dizi çifti olarak herkes onlara bayılıyor! Cemre Baysel ve Burak Çelik'ten hayranları coşturan sürpriz! 10

Hem ekran önünde hem de arkasında uyumlu bir görüntü çizen iki oyuncu, başarılı performansları ile diziyi sevdirmeyi de başardılar. Renkli, eğlenceli bir aşk hikayesi ile ekrana gelmeye devam eden dizide ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak ve Berat Yenilmez eşlik ediyor. Dizide ayrıca, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Şafak Pekdemir de rol almakta…

Dizi çifti olarak herkes onlara bayılıyor! Cemre Baysel ve Burak Çelik'ten hayranları coşturan sürpriz! 11

Salı akşamları yayınlanan dizinin reytingleri kanalın sezonda da devam ettireceğini gösteriyordu. Sonunda beklenen haber geldi ve Senden Daha Güzel dizisinin yeni sezonda Cumartesi gününe alındığı haberi ile birlikte devam edeceğini de müjdeledi. Fox TV bu kararı kısa bir süre önce duyurdu. Yayın günü değişen dizinin bir sonraki bölümü 3 Eylül Cumartesi akşamı ekranda olacak.