Ana sayfa Dizi Haberleri Giderayak Üç Kuruş dizisinden büyük atak!

Giderayak Üç Kuruş dizisinden büyük atak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Üç Kuruş dizisi tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Ekrana geldiği ilk günden bu yana reytinglerde beklenen çıkışı yapamayan dizinin final yapmasına karar verildi. Ancak dizi giderayak büyük bir atak yaparak iddialı bir oyuncuyu kadrosuna kattı.

Romanların hayatını polis ve mafya çerçevesindeki bir hikayeyle antalan Üç Kuruş dizisi reytinglerde başarılı olamayınca finaline karar verildi. Bir iddiaya göre ise Ay Yapım’ın amacı zaten diziyi bir sezon çekmekti. Üç Kuruş dizisi planlarda bir değişiklik olmazsa 28. bölümde final yapacak.

Ancak Üç Kuruş dizisi finale yaklaşırken son bir atak yaptı ve başarılı bir oyuncuyu kadrosuna ekledi. En son Kanunsuz Topraklar dizisinde izlediğimiz, Çukur dizisinin unutulmaz Cumalisi Necip Memili, Üç Kuruş’la anlaştı.

Giderayak Üç Kuruş dizisinden büyük atak! 7

Her rolünde çok güçlü performans ortaya koyan başarılı oyuncu Necip Memili’nin Üç Kuruş dizisinin kadrosuna katılacağı geçen hafta bir iddia olarak ortaya çıkmıştı. Memili’nin Üç Kurşu setine yaptığı ziyaret bu iddianın ortaya atılmasına sebep olmuştu. Kısa süre sonra bu iddia yalanlanmıştı.

Ancak dün, Necip Memili’nin gerçekten Üç Kuruş’un kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Ancak Memili diziye konuk oyuncu olarak katılacak. Canlandıracağı karakterle ilgili ise bir açıklama yapılmadı. Ancak Necip Memili gibi usta bir oyuncunun diziye katılımının reytingleri artırması bekleniyor.

Başrolünde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse’nin yer aldıkları dizi yayına geldiği ilk günden bu yana reytinglerde beklenen çıkışı yapamamıştı. Her hafta reyting puanlarında düşüş yaşayan dizinin final yapacağı ile ilgili açıklama en sonunda geçen hafta yapılmıştı.