Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisinin 4 başrol oyuncusu da başarı sembolü!

Sandık Kokusu dizisinin 4 başrol oyuncusu da başarı sembolü!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun’un oturduğu yeni dizisi “Sandık Kokusu”nun başrol oyuncuları tanıtım için kamera karşısına geçti.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi beğeni ile izlenen başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan dizi, yayınlanan yeni fotoğrafla beğeni topladı.

Dizinin başrollerinde yer alan 4 ismin de bugüne kadar çok önemli rollerde yer aldığını söylemek gerekiyor. Demet Akbağ ustalık eseri rolleri ile tiyatro, sinema ve dizi dünyasında yıllardır büyük emek veren bir isim.

Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili de çok tecrübeli isimler ve bu 4 önemli oyuncunun başrolünde yer aldığı projenin de ilgi çekmesi kaçınılmaz olacaktır.

Sosyal medyada da dikkat çeken dizi, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle anlatacak.

Anne ve kızın, izleyicilerin kendilerinden bir şeyler bulacağı yürekleri ısıtan hikayesi ve sevilen isimleriyle ‘Sandık Kokusu’ yakında Show TV’de.