Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra sokaklarında güzel havanın tadını çıkardı!..

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra sokaklarında güzel havanın tadını çıkardı!..

tarafından sevda
Bergüzar Korel - Halit Ergenç

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti 3 çocuklarıyla birlikte bir süredir Londra’da. Ekranlardan uzakta olan ünlü çift tüm vakitlerini çocukları ile ilgilenerek geçiriyor.

Uzun süredir Londra’da olan ünlü çift, şehirdeki yeni evlerinin dekorasyonunu tamamladı. Bergüzar Korel instagram hesabından sık sık Londra’dan, yeni evlerinden ve çocuklarıyla geçirdiği keyifli vakitlerden görüntüleri takipçileriyle paylaşıyor.

Ünlü oyuncu son paylaşımıyla hayranlarını mest etti. Eşi Halit Ergenç ile birlikte görüntüsünü paylaşan Bergüzar Korel, çocukları evde bırakıp eşiyle kendisini Londra sokaklarına attı.

Bergüzar Korel’in ‘Çocuklarsız 3 saat’ notunu düştüğü paylaşımda ünlü çiftin, Londra sokaklarında güzel havanın tadını çıkardığı görülüyor. Çiftin keyifli hali takipçilerini de mest etti. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftini özleyen dostları da videonun altına pek çok yorumda bulundu.

Ali, Han ve Leyla adında üç çocukları olan çift iş yapmadıkları dönemde sık sık İngilte’renin Londra şehrindeki evlerine gidip orada ailecek vakit geçiriyorlar.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde de şehirde Halit Ergenç ile bindikleri bir toplu taşıma aracında video çekerek hayranlarıyla paylaşmıştı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti bir süre daha sosyal medyadan hayranlarıyla hasret giderecek gibi görünüyor.