Ana sayfa Sosyal Medya Gitti o kızıl saçlar! Kuzey Yıldızı’nın finalinden sonra Aslıhan Güner, imajını tamamen değiştirdi!

Gitti o kızıl saçlar! Kuzey Yıldızı’nın finalinden sonra Aslıhan Güner, imajını tamamen değiştirdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kuzey Yıldızı dizisi geçtiğimiz hafta Show TV ekranında final yaptı.Başrolde yer alan Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ikilisi çok iyi bir enerji yakaladı ve uyumlarıyla da iki sezon süren başarının mimarları oldu.Aslıhan Güner, Yıldız karakterine o kadar güzel uyum sağladı ki, bu karakter adeta üzerine bir elbise gibi yakıştı.

Aslıhan Güner, dizinin finalinden sonra ise bu sefer sosyal medya paylaşımları ile öne çıkıyor.Ünlü oyuncunun özellikle diziden sonraki değişimi hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Oyuncunun bir ara instagram hesabını kapatması ve hiç paylaşım yapmaması da şaşkınlık yaratmıştı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden olan Aslıhan Güner, instagram’a geri döndü ve hayranlarına da bir sürpriz yaptı. Güner, yeni imajıyla herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Geçtiğimiz gün kuaföre giden ve imaj değişikliği mesajını veren oyuncu, 2 gündür hiçbir detay vermeyince takipçileri de bir hayli meraklandı… Oyuncunun bugün yaptığı paylaşımda sürpriz ortaya çıktı.

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde kızıl saçları ile çok beğenilmişti. 2 sezon süren dizi için saçlarını kızıla boyatan oyuncu, finalden sonra ise ilk değişikliği imajını yenileyerek yaptı.

Gitti o kızıl saçlar! Kuzey Yıldızı'nın finalinden sonra Aslıhan Güner, imajını tamamen değiştirdi! 1

Oyuncunun kızıldan vazgeçtiği ve kendi saç rengini tercih ettiği görüldü. Güner, saç kesimi ile de farklı bir imaj oluşturdu ve hayranları bu halini çok beğendi.

İki gündür süren meraklı bekleyiş de bu paylaşım ile sona ermiş oldu.

Gitti o kızıl saçlar! Kuzey Yıldızı'nın finalinden sonra Aslıhan Güner, imajını tamamen değiştirdi! 2