Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gizem Denizci’ye Yasak Elma piyangosu vurdu!

Gizem Denizci’ye Yasak Elma piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 doğumlu olan oyuncu Gizem Denizci, 2009 yılından bu yana setlerde yer almakta olan bir isim. Lale Devri dizisinde canlandırdığı İnci karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Kiralık Aşk’ta da Ayşegül karakterine hayat vermişti.

Söz dizisinde kısa bir süre Nazıl karakterini de canlandıran Gizem Denizci, yeni sezonda Yasak Elma dizisinde kısa süre yer alacak. Beşinci sezon hazırlıkları başlayan Yasak Elma dizisinde çekimler tüm hızıyla devam ediyor.

13 Eylül Pazartesi akşamı 111. bölümü ile ekranda yeniden hayranları ile buluşacak olan dizide Gizem Denizci de konuk oyuncu olarak yerini alacak. Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil’in daimi kadroya dahil olduğu dizinin beşinci sezonu yine etkili bir hikaye izleyicilerin karşısına çıkacak.

Gizem Denizci’yi dizinin yeni sezondaki ilk bölümlerinde Gülnaz karakterinde izleyebileceksiniz. Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu olan oyuncu, Boshporus Akademi’de kamera önü oyunculuk eğitimleri aldı. Volkan Sarıöz’den İleri Oyunculuk Teknikleri dersi de alarak kendisini geliştiren oyuncu, ilk olarak 2009 yılında Kolpaçino Bir Şehir Efsanesi filminde rol aldı.