Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Sözen, Kırmızı Oda’dan sonra çok değişik bir diziyle gündemde!

Melisa Sözen, Kırmızı Oda’dan sonra çok değişik bir diziyle gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Sözen, geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı ve başarıya ortak oldu. Alya karakterini çok etkili bir şekilde canlandıran oyuncu, hayranlarından da büyük takdir topladı.

Melisa Sözen, ayrıca geçen yıl Alef dizisiyle de gündemdeydi ve BluTV’de yayınlanan bu dizinin ikinci sezonunda yer almayacağı da ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yeni bir proje için anlaşma yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Melisa Sözen, yine bir dijital dizi tercihinde bulundu. 1444 Yapım tarafından hazırlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” ismil dizi, Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlandı.

Geçen hafta Kapadokya’da sete çıkan Melisa Sözen, Netflix dizisinde çok farklı bir karakterde yer alacak. 2022 yılında yayınlanması beklenen diziyi Ceylan Özgün Özçelik yönetiyor.

Ertan Kurtulan’ın senaryolaştırdığı dizinin toplam 8 bölüm olması planlanıyor. Yakıcı bir ilişkinin içinde acı bir sona doğru adım adım ilerleyen bir anne ve kızının hikayesini izleyeceksiniz.

Şehirden şehire, otelden otele kaçmak zorunda kalan dünya güzeli bir kız çocuğu ve kendisine hiç benzemeyen eksantrik annesinin bu kaçışları sırasında geçmişlerini saran sırlar ortaya çıkacak.