Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca’nın Bahar’ı Baraj dizisine çok iyi başladı ama senarist 180 derece döndürmekten çekinmedi!

Gizem Karaca’nın Bahar’ı Baraj dizisine çok iyi başladı ama senarist 180 derece döndürmekten çekinmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşuyor. Dizinin dün akşam 38. bölümü yayınlandı. Haftaya ise final bölümü yayınlanacak. Bahar karakteri ise diziye 2. sezonun ortalarında katıldı… Nazım’ın adam öldürme suçlamasıyla hapis yatması sırasında onu kurtarmak için çalışan Bahar, çok iyi yürekli ve tertemiz birisiydi…

Bahar karakterini izleyiciler o kadar çok sevdiler ki, Gizem Karaca’nın yeniden böyle güzel bir rolle ekrana dönmesi hayranlarını mest etti. Ancak Baraj dizisinin senaristleri hikayeyi sürekli yukarıda tutmak, reytinglerin düşmesini engellemek adına entrika üstüne entrika yazmaya başladı. İşte bu süreçten Bahar karakteri de nasibini aldı.

Dizideki masum karakterlerin bir anda şeytanlaştırıldığı ve suçu meyilli insanlar haline getirildiği bir hikaye düzeni vardı. Tüm amaç izleyici ilgisini yukarıda tutmak ve dizinin final yapmasını engellemekte.

Senaristlerin elinde ilk olarak saf ve temiz bir genç avukat olarak hikayeye dahil edilen Bahar karakteri, şimdi ise kendi hırsları için her şeyi yapabilecek birisine dönüştü.

Gizem Karaca'nın Bahar'ı Baraj dizisine çok iyi başladı ama senarist 180 derece döndürmekten çekinmedi! 4

Baraj dizisinin 38. bölümünde Bahar’ın gerçek yüzü ortaya çıktı ama bu aslında senaristlerin ilk başta izleyiciye sevdirdiği karakteri 180 derece nasıl döndürdüklerinin de bir kanıtıydı…

Bahar karakteri saf ve temiz bir genç kadın olarak hikayeye girdi ama neredeyse bir şeytan olarak hikayeye veda edecek.

Tarık ile Bahar’ın buluşmasını Nazım da uzaktan izliyordu. “Sırf Nehir’den kurtulacaksın diye Nazım’a böbreğini verdin” diyen Tarık’ın tehditleri Bahar’ı iyice çıldırttı. Yaşananları Nazım’ın öğrenmesini istemeyen Bahar, Tarık’a tehdit üstüne tehdit yaptı.

Ancak hikaye bu ya, Nazım da tüm olanları duydu. Sonuçta Bahar karakterinin gerçek yüzü de ortaya çıkmış oldu.

Gizem Karaca’nın canlandırdığı karakterin 180 derece dönüş yapması, izleyicileri de rahatsız eden bir durum. Birçok dizi hayranı Bahar karakterinin başladığı nokta ile dizinin finaline gelinmişken geldiği nokta arasındaki farkı sorguluyor. Senaristlerin bu kadar sert dönüşümler yapmasını da gerçek hayata uygun bulmuyor.

Baraj dizisinde 11 Mayıs salı akşamı 39. ve final bölümü yayınlanacak. Bir dizi daha böylelikle sona erecek. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk ise rollerini başarıyla canlandıran isimler olarak kayıtlara geçti bile.