Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisinden bir ünlü daha ayrılıp Aziz dizisine geçiş yaptı!

Akıncı dizisinden bir ünlü daha ayrılıp Aziz dizisine geçiş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geçen sezon aradığını bulamayan Akıncı dizisinin, ikinci sezonuyla devam edeceğine yönelik haberler hayranlarını mutlu etmişti. Şükrü Özyıldız da bu gelişmeyi doğruladı ama nasıl bir senaryo ile devam edeceğini kendisinin de bilmediğini açıkladı.

Büşra Develi ile Şükrü Özyıldız ikilisinin etkileyici buluşması olarak öne çıkan Akıncı dizisiyle ilgili yeni bir hikaye yazıldığı ortaya çıktı. Dizi merakla beklenirken, ayrılan isimler de bir bir ortaya çıkıyor. Tolga Tekin diziye veda eden isimlerden olmuştu ve TRT1’in Dünya Hali isimli yapımına katıldı.

Akıncı dizisinde ayrılan bir isim daha olduğu ortaya çıktı. Cüneyt Komiser karakterini canlandıran Yılmaz Bayraktar artık projede yok… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Bayraktar yeni dizi Aziz için anlaşma yaptı.

Akıncı dizisinden bir ünlü daha ayrılıp Aziz dizisine geçiş yaptı! 7

Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı Aziz dizisinde Bayraktar, Aziz karakterinin üvey kardeşi Kenan karakteri ile hikayede yerini alacak.

Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya şimdiye kadar Show TV’de yayınlanacak olan Aziz dizisi için anlaşma yapılan isimler oldular. Dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan ve ekibin Eylül ayı içinde bir araya gelerek çekimlerin başlaması bekleniyor.